BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.392,98
HABER /  GÜNCEL

Emekli uzman çavuş evde katliam yaptı!

KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavuş Nevzat A. evin içinde oğluna, kızına ve eşine kurşun yağdırdı. Anne ile oğlu ölürken, Nevzat A. anı silahla intihar etti. Yaralı genç kızın durumunun ciddiyeti koruduğu bildirildi.

Abone ol

Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Donanma Mahallesi 4'üncü Sokak'ta emekli uzman çavuş Nevzat A. bilinmeyen bir sebepten dolayı silahıyla eşi Züleyha A. ile çocukları Nur Seda A. ve Oğuzhan A.'ya (22) ateş etti. Nevzat A. daha sonra aynı silahla kendisini vurdu.

Anne ve oğul öldü, kızı ağır yaralı

Silah seslerini duyan komşular 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, evde Oğuzhan A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Evde ilk müdahalesi olay yerine yapılan Nevzat A., Züleyha A. ve kızları Nur Seda A. ağır yaralı olarak çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı.

Uzman Çavuş ve eşi hastanede öldü

Ağır yaralı emekli uzman çavuş Nevzat A. ve eşi Züleyha A.'nın doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayda ölü sayısı 3’e yükselirken, uzman çavuş kızı Nur Seda A.’nın sağlık durumu ciddiyeti koruyor. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.