BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.515,69
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Bakan Soylu'dan Ömer Arısoy'a övgü dolu sözler: Emrine amadeyim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy için "İnşallah Ömer Bey ile beraber Zeytinburnu çok önemli bir değişim ortaya koyacak. Ben de burada açık söylüyorum. Ömer Arısoy'un emrindeyim. Emrine amadeyim" dedi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arsoy için övgü dolu sözler sarf etti. "Bu laflar kolay kolay söylenmez" diyen Bakan Soylu, "Zeytinburnu’nda çok kıymetli belediye başkan adayımız var. Ömer Bey, benim yıllardan beri tanıdığım, yıllardan beri halini, ahvalini, nasıl bir kişiliği olduğunu bildiğim hakikaten yakın bir dostumdur.  Dürüst bir adamdır. Düzgün bir adamdır. Çalışkan bir adamdır" ifadelerini kullandı. 

"Ömer Arsoy'un Emrine Amadeyim"

Arısoy'un Zeytinburnu'nu avucunun içi gibi bildiğini vurgulayan Soylu, ardından sözlerine şöyle devam etti; 

"Ben inanıyorum ki; inşallah Ömer Bey ile beraber Zeytinburnu çok önemli bir değişim ortaya koyacak. Çok büyük hizmetkarlıklar ortaya konacak. İnşallah zorlar kolay olacak. Bunların her biri gerçekleştirilecek. Ben de burada açık söylüyorum. Ömer Arısoy'un emrindeyim. Emrine amadeyim. Zeytinburnu’nun emrine amadeyim”