BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,53
HABER /  POLİTİKA

Bakan Mustafa Varank: 31 Mart sadece bir seçim değil

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimleri sadece bir belediye seçimi değildir. kutlu davamızda önemli yol ayrımıdır." dedi.

Abone ol

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çanakkale'de AK Parti'nin Lapseki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu.

Lapseki'nin, Türk milletinin bu topraklarda tutunabilme mücadelesinde özel bir yerinin olduğunu vurgulayan Varank, "Kutlu Çanakkale Zaferi'nde Lapseki önemli bir lojistik merkezi olarak o zaferin kazanılmasında çok büyük katkı sağlamıştır" dedi.

Varank, yıllardır Çanakkale merkez belediyesini yönetenlerin, çeşitli hizmetleri yerine getiremediğini belirtti. Yürüyüş yollarıyla ilçenin çok güzel bir kordonunun bulunduğunu anlatan Varank, "Çanakkale merkezde böyle bir kordon görebiliyor musunuz? Biz hizmet ve gönül belediyeciliğini Çanakkale'de devam ettirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

MÜCADELE İLE BUGÜNLERE GELDİK
Bakan Mustafa Varank, bir yandan hizmet için koştururken, diğer yandan kendilerini ideolojiyle engellemeye, paçalarından tutup aşağı çekmeye çalışanlarla mücadele ettiklerini vurguladı.

Kendilerinin "yatırım, istihdam, ihracat" dediğini ancak onların ise hepsini bir kenara bırakarak karanlık ittifaklarla Türkiye'nin geleceğini karartmak istediğini belirten Varank, şöyle konuştu:

"Son 6 yılda yaşadıklarını sizler çok iyi biliyorsunuz. Biz bu ülkede her türlü kumpasla mücadele ederek bugünlere geldik. Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimleri sadece bir belediye seçimi değildir. Bizim kutlu yürüyüşümüzde, kutlu davamızda önemli yol ayrımıdır.

İnşallah 31 Mart seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir destek vererek tekrar hem belediyecilikte AK Parti'nin arkasında olduğunuzu hem de Türkiye'nin kutlu mücadelesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğunuzu göstereceksiniz."