BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,62
HABER /  GÜNCEL

Bakan Işık'tan gazilere müjde!

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, Bilkent'teki Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen iftar programında, gazilerle bir araya geldi.

Abone ol

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, Bilkent'teki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen iftar programında, gazilerle bir araya geldi.

İftar yemeğinde gazilere bir müjde de veren Bakan Işık, gazilerin kullandığı bazı ortez ve protezlere ödenen katılım payının artık alınmayacağını açıkladı.

Bakan Işık'ın 15 Mart günü yaptığı rehabilitasyon merkezi ziyaretinde, gazilerin gündeme getirdiği katılım payı sorunu çözüldü. Gazilere seslenen Işık, Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu'nun sağlık uygulama tebliğinde gazilerin faydalandığı fiyat listesinde düzenleme yapılarak, ödenen ilave ücretlerin kaldırıldığını söyledi.

Gazilerle beraber oturan Bakan Işık'a 15 Temmuz gazileri Piyade Uzman Çavuş Osman Gül ile Şükrü Mutlu da eşlik etti. Gazilerle samimi sohbetler yapan Bakan Işık, gazi çocuklarıyla da yakından ilgilendi.