BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,50
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Bağış yine bombayı patlattı!

AB Bakanı Egemen Bağış, kendisine ikram edilen cezeryeyi görünce, espriyi patlattı.

Abone ol

AB Bakanı Egemen Bağış, enerji verdiği iddia edilen kimilerinin ise cinsel gücü artırdığına inandığı cezerye ikramını görünce bombayı patlattı! Verilen cezeryeyi yersem Avrupalıların tozunu attırırım diyerek etrafındaki herkesi kahkahaya boğan Bakan Bağış, Türkiye'nin Avrupa'nın en güçlü ikinci ekonomisi olacağını iddia etti.

AB Bakanı Egemen Bağış, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ve ildeki farklı ülkelerin fahri konsolosları makamında kabul etti. Kabulde konuşan Bağış, "Mersin Sanayi ve Ticaret Odası'nın 21 bin 500 üyesinin olduğunu duyunca, Sayın Başbakanımızın Ekonomi
BAKAN BAĞIŞ'A KÜÇÜK BİR HATIRLATMA...
Havuç, ceviz veya fındıkla yapılan bir türlü tatlı olan cezeryenin cinsel gücü artırdığı iddia edilse de uzmanlar bu konuda tüketicileri uyarıyor. 

Cezeryenin kısmen enerji verdiği doğru; ancak özellikle cinsel güç konusunda diğer besinlerden bir farkı yok. Uzmanlara göre cezeryenin cinsel gücü artırdığı iddiası ise sadece psikolojik. 

Yerken dikkatli olmalı!

Cezeryenin verdiği enerji özellikle içerisinde bulunan şekerden geliyor. Her şeyden önce ana maddesi havuç olduğu için A vitamini açısından oldukça. Bu arada içindeki ceviz, fındık, fıstıkla da protein, karbonhidrat zengini bir tatlı.
 Bakanımızı neden Mersin'den çıkardığını ben bir kez daha anladım" diye konuştu.

 Mersin'in konumunun Türkiye'nin AB süreci için önemli olduğunu söyleyen Bakan Bağış, "Mersin'in kendisi neden AB'ye üye olmamız gerektiğinin mesajını temsil ediyor
" dedi.

"AVRUPA'NIN MERSİN'İN MESAJINA İHTİYACI VAR"
Mersin'in farklı dinlerin bir arada yaşadığı bir yer olduğunu söyleyen Bakan Bağış, "AB'nin de bugün içine düştüğü durumda, aslında Mersin'in mesajına çok ihtiyacı var. Mersin'in
mesajının Avrupa Birliği'nin içine düştüğü ırkçılık, ayrımcılık, İslamafobia, anti-semitizim gibi sorunlarından kurtulması için çok önemli bir çıkış yolu olacağına ben yürekten inanıyorum. Mersin limanından çıkan her gemi Türkiye'nin barış mesajını tüm dünyaya veriyor" şeklinde konuştu. Bakan Bağış, konuşması sırasında Silifke yoğurduna bir gönderme yaparak, "Tabii Türkiye'ye karşı bir takım ülkelerin oynamaya çalıştığı oyunlara karşı da, Silifke'nin Yoğurdu'nu üfleyerek yiyoruz" dedi.

Türkiye'nin 2011 yılındaki yüzde 8.5 oranındaki büyümeye de değinen Bakan Bağış, "Bunu Avrupa ortalamasıyla kıyasladığımız zaman Avrupa'nın ortalama 6 katı büyüyen bir ekonomimiz var. Bu OECD rakamlarına göre 2020 yılına kadar en azından böyle devam edecek. Eninde sonunda Türkiye Avrupa'da en güçlü ikinci ekonomi olacak. Dünyanın en güçlü 10 ekonomiden birisi olacak" şeklinde konuştu.

CEZERYE İKRAMINA ESPRİYİ PATLATTI

AB Bakanı Egemen Bağış, açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin Bakan Bağış'ın daha önce yaptığı vize ilgili çağrısına bir cevap gelip gelmediğini sorması üzerine Bağış, "Henüz gelmedi" dedi. Bakan Egemen Bağış, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına AB ülkelerinde vize muafiyeti sağlanması için AB üyesi ülkelerin gerekli adımları atmasını istediklerini söyleyerek, "Ümit ederiz ki, Avrupalılar kendi çıkarlarını gözeterek bu konuda gerekli adımları atarlar" diye konuştu.

Mersin Sanayi ve Ticaret Odası üyeleri kabulün sonunda AB Bakanı Egemen Bağış'a içinde Mersin'in meşhur cezeryesi olan bir paket hediye etti. Paketi alan Bakan Bağış, "Ben bunu yersem Avrupalıların tozunu attırırım" diyerek espri yaptı.