BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.438,79
HABER /  GÜNCEL

Mecidiyeköy’de bomba paniği

Şişli Mecidiyeköy’de otobüs durağındaki şüpheli poşet, bomba paniğine yol açtı.

Abone ol

Polis, otobüs durağını yaya ve araç geçişine kapattı. Bomba İmha ekibi tarafından kontrollü patlatılan poşetten asker botu çıktı.

Olay, Mecidiyeköy otobüs duraklarında saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İETT Hareket Amirliği görevlileri, Başakşehir otobüslerinin kalktığı durakta şüpheli bir poşetin olduğunu gördü. Durumu polise bildiren yetkililer, hareket etmeye hazırlanan otobüsteki yolcuları indirdi. Polis ekipleri de otobüs durağındaki vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Emniyet şeridiyle durağı kapatan polis ekipleri çevre güvenliği aldı. Şüpheli poşetin detaylı incelenmesi için olay yerine Bomba İmha ve İnceleme ekipleri çağrıldı.

Özel kıyafetlerini giyen bomba uzmanı, sinyal önleyici jammer cihazıyla poşetin yanına geldi. Şüpheli poşet, Bomba İmha ekipleri tarafından fünye ile kontrollü patlatıldı. Bomba paniğine sebep olan poşetin içinden asker botu çıktı. Gaziosmanpaşa’daki patlama ve Beşiktaş ile Kağıthane’de bulunan patlayıcılar sebebiyle polisin hassasiyeti dikkat çekti. Poşetten patlayıcı çıkmaması herkese rahat nefes aldırdı.