BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,26
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den yeni fenomen: Sandaj

Hükümetin ekonomi politikasını eleştirecekti ama söylediği sözle ti'ye alındı... Şimdi de kaset skandalını eleştirecekti ama...

Abone ol

İNTERNETHABER / Miting meydanlarında söylediği 'püskevit' sözüyle espiri konusu olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu kez de dünkü basın toplantısında telaffuz ettiği bir kelimeyle ilgi odağı olacak gibi görünüyor. Şimdi de sanal alemde fenomen haline gelecek olan kelime: 'Sandaj...'

12 Haziran genel seçimleri öncesinde il il gezerek halka seslenen Bahçeli, hükümetin ekonomi politikasını eleştirirken bir büskivi reklamını örnek göstermeye çalışmış ama büskiviyi, 'püskevit' diye telafuz etmişti. Bahçeli'nin 'püskevit' kelimesi önce sanal aleme ardından da TV kanallarına konu oldu.

Bahçeli'nin 'püskevit' açıklamasının olduğu video montojlanarak internete servis edildi ve elden ele dolaştı. Görüntülerin önce remixi yapıldı, ardından da galerilere ve karikatürlere konu oldu.

Ancak 'Püskevit'in bu kadar dilden dile yayılması ne MHP'lileri ne de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi rahatsız etmişti. Kendisiyle ilgili sanal alemde dönen videoları izlediğini belirten Bahçeli, en çok baterili olan videosunu beğendiğini açıkladı ve "Benim bateri çalarken görüntülerim de çok güzel. Bunlar bir zeka işi. Hoş karşılamak lazım..." dedi.

ŞANTAJ YERİNE SANDAJ!

MHP'deki 6 ismin açıklanmasının ardından dün kameraların karşına geçen Bahçeli, MHP'nin karşılaştığı durumun 'tehdit ve şantaj' olduğunu söylemek istedi ancak yine başaramadı.

Konuşması boyunca tam üç kere şantaj demek isteyen Bahçeli, önce 'santaj', ardından ise 'sandaj' dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

BU DA BAHÇELİ'NİN BEĞENDİĞİ BATERİLİ VİDEOSU