BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.438,47
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den çarpıcı Sinan Oğan yorumu! Ne demek istedi?

MHP lideri Devlet Bahçeli, Sinan Oğan'a gerçekleştirilen saldırıyı "Bir kişi kürsüyü yıkıyor, kimseye bir şey olmuyor. Ülkücü hiç bir şeyi yarım bırakmaz" sözleriyle değerlendirdi.

Abone ol

MHP’den ihraç edilen ve referandum için ‘hayır’ çalışması yürüten  Sinan Oğan'a yapılan saldırı için Bahçeli'den ilginç bir yorum geldi. 

Sinan Oğan geçen günlerde kürsüde bir kişinin saldırısına uğramıştı. Bu durum grup toplantısı sonrası Bahçeli'ye soruldu. Bahçeli'nin yorumu ise bir hayli ilginç oldu. MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

ÜLKÜCÜ HİÇBİR ŞEYİ YARIM BIRAKMAZ

Bahçeli, "Sinan Oğan'a yapılan saldırıyı nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna "Neresini değerlendireyim. Bir kişi kürsüyü yıkıyor, kimseye bir şey olmuyor. Ülkücü hiç bir şeyi yarım bırakmaz." diyerek cevap verdi.

SİNAN OĞAN KÜRSÜDE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

MHP’den ihraç edilen ve referandum için ‘hayır’ çalışması yürüten siyasilerden Sinan Oğan, geçtiğimiz günlerde bir konferans için gittiği Bahçeşehir Üniversitesi’nde konuşma yaparken bir kişinin saldırısına uğramıştı.