BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bahçeli Batmanlıları sevindirdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün cezaevlerindeki çocukların serbest bırakılmasına ilişkin yaptığı açıklaması Batmanlıları memnun etti.

Abone ol

MHP lideri Bahçeli, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 90'ncı yılında Mecliste Resepsiyonda gazetecilerin soruları üzerine bir çocuk affını düşünmenin çok isabetli olacağını belirterek, "Bu konuyu hükümetin ele alıp tartışmasında yarar var" yönündeki açıklaması çocukları cezaevinde bulunan vatandaşları sevindirdi.

Bahçeli'nin bu açıklamasının söylemde kalmamasını söyleyen esnaf Burhan Türeli, "Açıklamayı yapan şahsın partisi önemli değil. Bizim için önemli olan bu konuya değinilmesidir.

Bahçeli'ye bu konuda kesinlikle destek veriyoruz. Sayın Baykal ve Erdoğan'ın da bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz" dedi. Bahçeli'nin Doğu halkına antipatik geldiğini ama son açıklamasının olumlu olduğunu belirten Murat Çoban isimli vatandaş ise, "Devlet Bahçeli, bu güne kadar Kürtlere çok antipatik gelebilir ama son açıklamasını biz çok olumlu karşıladık. Çocuklar sırf taş attı diye cezaevine girmesi yanlıştı. Umarım bu açıklamanın devamı da gelecektir" diye konuştu.

Çocuğu cezaevinde bulunan Kasım Aydın ise, "Bahçeli'nin haber kanallarında, 'taş atan çocuklar serbest bırakılsın diyor' açıklaması doğrudur. Serbest bırakılması görüşünü çok olumlu buluyorum" dedi.