BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,79
ALTIN 2.412,93
HABER /  POLİTİKA

Bahçeli Babacana neden sinirli!

Bahçeli Babacan'ın randevu talebini reddetti. Bu kırmızı kartın sebebini ise yine MHP açıkladı. Bakın Bahçeli Babacan'a neden sinirli?

Abone ol

MHP lideri Bahçeli'nin, Dışişleri Bakanı Ali Babacan'a randevu vermeme nedeni MHP'den yapılan bir açıklama ile ortaya çıktı.  Neden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ermenistan ziyaretine olan tepki...

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Osman Çakır, Dışişleri Bakanı Ali Babacan'a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ermenistan ziyaretiyle ilgili açıklamasına verdiği tepki nedeniyle randevu vermediklerini ancak AB Genel Sekreteri Oğuz Demiralp ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zerrin Korutürk'ün dün kendisini ziyaret ettiğini söyledi.

Çakır, fındık üreticilerinin sorunlarına ilişkin TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın, Ulusal Program Taslağını sunmak üzere istediği randevu talebini MHP'nin reddettiğinin anımsatılması üzerine Çakır, MHP'nin Babacan'a, randevusu vermemesinin altında bazı nedenlerin yattığını bildirdi. Çakır, ''Bu da Sayın Babacan'ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ermenistan ziyaretiyle ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın açıklamasına verdiği tepkinin altında aranmalıdır'' dedi.

Çakır, AB Genel Sekreteri Büyükelçi Oğuz Demiralp ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zerrin Korutürk'ün, MHP Genel Merkezi'nde, dün, kendisini ziyaret ederek, ulusal program taslağını sunduğunu belirtti.

Çakır, taslağı inceleyeceklerini, düşünce ve katkılarını, gerekli olması halinde hükümete bildireceklerini vurguladı.