BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Trabzon Kartalı gözüne kestirdi

Trabzon evinde derbi maçzı kazanmak istiyor. Bordo mavili yönetim galibiyet primini yükseltti.

Abone ol Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Pekin Olimpiyatları sonrası Trabzon'a geç dönen Nijeryalı oyuncu Isaac Promise'ye 7 bin 500 Avro para cezası verdi.

BEŞİKTAŞ MAÇINA 8 BİN YTL PRİM

Yener, yönetim kurulunun Beşiktaş maçı primini 8 bin YTL olarak belirlediğini belirterek, ''Prim yönetmeliği gereği yönetim kurulumuz derbi maçlardaki artırma yetkisini kullanmış ve 6 bin YTL olan galibiyet primini 8 bin YTL'ye yükseltmiştir'' diye konuştu.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Pekin Olimpiyatları sonrasında ülkesine geçen ve Trabzon'a istenen sürede dönmeyen Isaac Promise konusunda yönetim kurulu olarak bir değerlendirme yaptıklarını belirtti.

Isaac'in gecikme süresi ve katılmadığı antrenman sayısı hesaplanarak aldığı ücrete göre disiplin talimatı gereğince 15 bin 166 Avro para cezasına çarptırılması gerektiğini kaydeden Yener, çeşitli sebepleri göz önüne alarak rakamın yönetim kurulu tarafından 7 bin 583 Avro'ya indirildiğini kaydetti.

Yener, söz konusu indirimde oyuncunun olimpiyatlarda elde ettiği başarı, bu yüzden katıldığı kutlamalar, takıma yeni adapte olması ve ilk cezası gibi unsurların rol oynadığını söyledi.