BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.433,90
HABER /  GÜNCEL

Bahar Korçan son hali nasıl ne kanseriydi? Bahar Korçan kaç yaşında öldü?

Ünlülerin modacısı olarak tanınan Bahar Korçan yumurtalık kanseri nedeniyle 57 yaşında hayatını kaybetti. Başta Tarkan, Sezen Aksu gibi ünlü isimleri giydiren Bahar Korçan, uzun süredir yumurtalık kanseri ile boğuşuyordu. Peki Bahar Korçan kimdir, aslen nereli, evli mi, eşi Cem Görk kimdir? Bahar Korçan çocukları var mı?

Abone ol

Başta Tarkan, Sezen Aksu gibi ünlü isimleri giydiren, ünlülerin modacısı olarak bilinen Bahar Korçan 57 yaşında yumurtalık kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Ölümünün ardından Bahar Korcan kimdir, aslen nereli soruları merak konusu oldu.

Bahar Korçan’ın cenazesi bugün yani 12 Kasım Cuma günü Teşvikiye Camii'nde ikindi namazını takiben aile mezarlığının bulunduğu Beykoz'daki Gazi Yunus Mezarlığına defnedilecek.

Korçan’ın ölüm haberinin ardından dostları sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı.

Yıllık rutin kontrollerinde sorunla karşılaşmayan ancak kontrolün üç ay sonrasında rahatsızlanarak doktora giden Bahar Korçan’a 2017 yılında Yumurtalık Kanseri teşhisi konulmuştu...

Oyuncu Yaprak Özdemiroğlu da Twitter sayfasında “Bahar Korçan vefat etmiş, mekanı cennet olsun” notunu paylaştı.

Tek başına savaştı, eşi yalnız bıraktı: 2005 yılında Cem Görk ile nikah masasına oturan Bahar Korçan 13 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi.

Korçan'a kanser teşhisi konulduktan sonra sekteke uğradığı iddia edilen evliliğin bitme nedeni olarak Cem Görk'ün eşini yalnız bırakması gösterildi...

Bahar Korçan kimdir: Bahar Korçan, 1992’de İstanbul Tekstil ve İhracatçıları Birlikleri’nin düzenlediği yarışmayı kazanarak ismini duyurdu.

1993 yılında Türkiye’nin ilk moda tasarım ofisini açtı. 1999 yılında İstanbul Moda Günleri’nde En İyi Tasarımcı seçildi.

O dönemde Modern Dans Topluluğu ve Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin yanı sıra Tarkan, Sezen Aksu, Yonca Evcimik ve Demet Akbağ gibi sanatçıları giydirdi.

Moda Tasarımcıları Derneği’nin başkanlığını yaptı.