BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Bahar Candan kimdir? Instagramdaki şok fotoğrafı

Survivor Nihal Candan'ın kardeşi Bahar Candan İşte Benim Stilim yarışmasında tanındı. Bahar Candan kimdir instagram hesabındaki olay fotoğraflarında bakın ne var?

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Bahar Candan kimdir? Survivor'da yarışan Nihal Candan'ın kardeşi olan Bahar kaç yaşında instagramına koyduğu olay fotoğraflarla konuşuluyor.

Bahar Candan cadde kızları ağzıyla ve şımarık bir üslupla konuşmasıyla izleyicinin dikkatini çekti. Sinir bozucu bir tavrı olan Bahar Candan lolita imajı yaratmaya çalışıyor.

BAHAR CANDAN'IN INSTAGRAM POZLARI FENA

Bahar Candan henüz 18 yaşında. Rafet El Roman'ın bile gördüğünde 'Sen babanın yanında da böyle misin' diyerek şaşkınlığa düştüğü Bahar Candan instagram fotoğraflarıyla daha da şok ediyor.

SARHOŞ POZLARI VAR

Instagram hesabına koyduğu bir çok fotoğrafta sarhoş olduğu görülen Bahar Candan, seks sembolü olmaya niyet etmiş gibi pozlar vermiş.

İşte Benim Stilim'de jürinin 'mini giymesini' yasakladığı Bahar Candan, buna rağmen açık giyimine de devam ediyor.

Ablası Nihal Candan'ın cadde ağzı ile konuşmasına ve şımarık tavırlarına sinir olan izleyiciler Bahar Candan ile tanışınca onu arar oldular. Zira kardeşi Nihal Candan'dan bin beter çıktığı gibi edep sınırlarını zorluyor.

NUR YERLİTAŞ BİLE BAHAR CANDAN 'A DAYANAMIYOR

Bahar Candan öyle bir karakter ki hoşgörüsü ile bilinen Nur Yerlitaş bile tahammül edemiyor. En sonunda 'inşallah gidersin burdan' diyerek net bir şekilde Bahar Candan'a olan tavrını da gösterdi.