BIST 10.337
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.400,41
HABER /  GÜNCEL

Bagajdan 'senaryo' çıktı!

4 gün önce devriye yapan polis ekipleri tarafından arabasının bagajında elleri bağlı bir şekilde bulunan kadın itiraf etti: 'beni işten kovsunlar diye kaçırma planı yaptım'

Abone ol

Esenler Büyük İstanbul Otogarı önünde kaçırıldıktan sonra otomobilinin bagajına kapatıldığını öne süren Kadıköy'deki Dialog İletişim adlı şirkette finans müdürü olarak çalışan Muazzez Yılmaz'ın, kendisini işten kovdurmak için yalan söylediği ortaya çıktı. Tozkoparan, Ezhar Caddesi'nde 4 gün önce devriye görevi yapan polis ekipleri Yılmaz'ı, bir otomobilin açık bırakılan bagajında elleri bağlı olarak bulmuşlardı.

Koli bandında kendisinin izleri

Yılmaz'ın, "Beni kaçıran 3 kişiyi daha önce hiç görmedim. Minibüsle otomobilimin önünü kestiler. Tokat atıp minibüse bindirdiler. Bana, 'Bursa'daki abone merkezinden vazgeçeceksiniz' dediler. Saldırganlardan biri cep telefonuyla 'Dinçer Abi, o iş tamam' şeklinde konuştu. Muhtemelen şirketle ilgili" diye ifade vermesinden şüphelenen polis, kadının bilgisine yeniden başvurdu. Koli bandında sadece kendi parmak izleri bulunan Yılmaz'ın, sorgusunda yalan söylediği öne sürüldü.

'Çıkmak istediğimi söyleyemedim'

İddiaya göre, 1750 YTL maaş aldığını söyleyen Yılmaz, şirket tarafından işten çıkarılması için böyle bir plan yaptı. Yılmaz'ın şu itirafta bulunduğu öne sürüldü: "Çok çalışmaktan bunalmıştım. Patronlarıma işten çıkmak istediğimi bir türlü söyleyemiyordum. Böyle bir plan yapıp onların benim bir şeyler çevirdiğimden şüphelenerek kovmalarını sağlamaya çalıştım."
Yılmaz'ın patronunu telefonla arayarak bilgi verdiğini ve bagajda 3 saat kendisini bulacak birini beklediğini söylediği öğrenildi. Yılmaz, ifadesinde ayrıca planını anlattığı arkadaşı Yahya Binbir'in kendisine tepki gösterdiğini söyledi. Yılmaz'a, adli makamları yanıltmak suçundan işlem yapıldı, Binbir de aranıyor.

Kaynak: