BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Cep telefonunda memur rekabeti

Cep telefonu operatörleri arasında memurlara yönelik büyük bir rekabet yaşanıyor. Her üç şirket de cazip paketlerle 5 milyon müşteriyi çekmeye çalışıyor

Abone ol

Cep telefonu operatörleri arasındaki rekabet, memur kesimine kaydı. 1.6 milyon memur, yani aileleri ile birlikte yaklaşık 5 milyona ulaşan tüketiciyi kapmaya çalışan şirketler, arka arkaya cazip paketler açıklıyor.
Kamu ortaklı şirket olduğu için daha önce Avea, daha sonra da TMSF'ye geçen Telsim tarafından uygulanan memur paketlerine Turkcell de girdi. Türkiye'nin en büyük cep operatörü, bütün kamu çalışanlarını kapsayan bir paket açıkladı.

Dakikası 1 kontör

Şirketler arasındaki rekabetle birlikte, kamu çalışanlarının sadece kendi meslektaşlarıyla daha ucuza görüşebilmesini sağlayan abonelik paketleri, yerini tüm kamu personelinin birbiriyle ücretsiz görüşmesini sağlayan yeni tarifelere bırakıyor.
Turkcell'in 'KamuCell' tarifesine kamuda çalışanların yanı sıra kamu kurumlarından emekli olmuş kişiler de dahil olabiliyor. Ayrıca, kamu çalışanı üç yakınını da 'KamuCell' tarifesine dahil edebiliyor. Faturalı hat sahipleri, ayda 12 YTL ödeyerek, tüm 'Kamucell'lilerle 600 dakika konuşma olanağı buluyor. Tarifeden yararlanan Turkcell Hazır Kart sahiplerinin tüm 'KamuCell'lilerle yaptıkları konuşmaların dakikası 1 kontör olarak ücretlendiriliyor.

Ücretsiz 500 dakika

Telsim'in 'Kurumsal Aile / Resmi Kurumlar' abonelik paketine, kamu kurumlarında çalışanlar ve 10'ar yakını üye olabiliyor. Faturalı hat kullananlar ayda 9.90 YTL, kontörlü hat sahipleri ise 100 kontör karşılığı ayda 500 dakikalık ücretsiz görüşme hakkına sahip oluyor. Emekli kamu çalışanları da bu paketten faydalanabiliyor.
Ücretsiz konuşma hakkı 'Cep Özel', Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Mensupları, Kamu ve Öğretmenler abonelik paketlerini kullanan tüm abonelere doğru yapacakları aramalarda da kullanılabiliyor.

Grup içi arama

Avea, kamu kurumları ve çalışanlarının hem iş arkadaşlarıyla hem de yakınlarıyla daha avantajlı fiyatlarla konuşmalarına imkân veren 'Personell Abonelik Paketleri' sunuyor. Kamu çalışanı kendi adına alabileceği üç hat ile yakınlarını da bu tarifeye dahil edebiliyor.
'Personell Kurumsal Abonelik Paketleri'ndeki aylık sabit ücret ve görüşme ücretleri kurumlara özel fiyatlandırılıyor. Aylık sabit ücret 10 YTL, grup içi arama süresi sınırsız ve ücretsiz.

Sınırsız ve ücretsiz görüşme
TURKCELL Uygulamaya koyduğu 'KamuCell' paketiyle tüm kamu çalışanlarını birbiriyle ve üç yakınıyla 600 dakikaya kadar ücretsiz konuşturuyor. Kampanyadan kamu emeklileri de faydalanabiliyor.
TELSİM 'Cep Özel Kamu Abonelik Paketi'ni genişletti. 'Kurumsal Aile / Resmi Kurumlar' paketiyle tüm kamu çalışanları birbirleriyle ve 10 yakınıyla 500 dakikaya kadar ücretsiz konuşabilecek. Bu kampanyadan kamu emeklileri de faydalanabiliyor.
AVEA 'Personell Abonelik Paketleri' sadece aynı kurum çalışanlarına, birbirleriyle ve üç yakınıyla sınırsız ve ücretsiz konuşma imkânı veriyor.


Haber: Berrin Habereren
Kaynak: