BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.426,68

Bade İşcil Kimdir?

Kuzey Güney dizisi ile çıkışını yapan ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 'Pelin' karakterine hayat veren güzel oyuncu Bade İşçil kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Bade İşçil'in eşi kim? Bade İşçil'in tüm hayatını yakından incelemeye ne dersiniz. BADE İŞÇİL KİMDİR? 8 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu olan Bade İşçil, üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünde tamamlamıştır. Oyunculuğa ilk adımı 2007...

Kuzey Güney dizisi ile çıkışını yapan ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 'Pelin' karakterine hayat veren güzel oyuncu Bade İşçil kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Bade İşçil'in eşi kim? Bade İşçil'in tüm hayatını yakından incelemeye ne dersiniz.

BADE İŞÇİL KİMDİR? 8 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu olan Bade İşçil, üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünde tamamlamıştır. Oyunculuğa ilk adımı 2007 yılında Metropol Cafe isimli televizyon dizisi ile atan İşçil, daha sonra oyunculuk kariyerine Ezel ile devam etmiştir. 2009 – 2011 yılları arasında ekranlara gelen Ezel dizisinde ‘Şebnem Sertuna’ karakterine hayat vermiştir. Oyunculuk alanında başarılı çalışmalara imza atan güzel oyuncu kısa sürede adını duyurmayı başarmıştır. Ezel’in ardından Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı ‘Kuzey Güney’ dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmıştır. Bade İşcik şu sıralar Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 'Pelin' karakterini canlandırıyor. Başarılı oyuncunun asıl soyadı herkes tarafından bilinen ‘İşçil’ değil ‘İşcil’dir.

2013 yılının Mart ayında tanıştığı iş adamı Malkoç Sualp ile aynı yılın Mayıs ayında evlenmiştir. Oyuncunun bu evliliğinden Azur isminde bir oğlu vardır.