BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.425,04
HABER /  MAGAZİN

Babası İbrahim Tatlıses umrunda değil

2012 yılında İbrahim Tatlıses'in öz kızı olduğu iddiasıyla gündeme gelen ve daha sonra bu konu hakkında hep sessiz kalan, ardından 'Çık Dışarı' adlı single ile müzik hayatına atılan Dilan Çıtak'a muhabirler babası İbrahim Tatlıses'i sordu.

Abone ol

2012 yılında İbrahim Tatlıses'in öz kızı olduğu iddiasıyla gündeme gelen ve daha sonra bu konu hakkında hep sessiz kalan, ardından 'Çık Dışarı' adlı single ile müzik hayatına atılan Dilan Çıtak'a muhabirler babası İbrahim Tatlıses ile helalleşip helalleşmediğini sordu.

Hafta başında İbrahim Tatlıses, ameliyat olmak için Amerika'ya gitti. Yakın dostları, eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo yalnız bırakmadı. Fakat Dilan Çıtak o gece orda yoktu.

Erkek arkadaşı ile oturduğu cafe de muhabirlerin “İbrahim Bey Amerika’ya beyin ameliyatı olmaya gitti. Giderken kendisi ile görüşme fırsatınız oldu mu, ya da yanına gittiniz mi? sorusu üzerine, ”Her şey hoş beş güzeldi.

ekran-resmi-2015-02-04-11.59.42.png

Bu soruyu sordunuz bende daha önce olduğu gibi bu tür sorularda susma hakkımı kullanıyorum” diye cevap verdi. Fotoğrafları çekilirken çok keyifli olan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak sorulan sorular üzerine keyfi kaçtı ve sevgilisi ile oturmuş olduğu kafeden ayrıldı.

Dilan Çıtak iki yıl önce verdiği bir röportajda 'Ben zaten bir babayla büyüdüm, Cem Çıtak. Büyük bir sevgiyle yetiştiğim için de hayatımdaki biyolojik babayı kurcalamak istemedim.' diyerek sessizliğinin sebebini açıklamıştı.