BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Ütopya Semih çıldırdı sır defterde ne var?

Ütopya 'da işler çok karıştı. İnci Ütopya'daki rakibi Semih 'in defterini eline geçirip okudu. Peki Semih 'in defterinde neler yazıyordu?

Abone ol

Ütopya 'da bu kez Semih 'in defteri olay yarattı. Günlük niteliğindeki Semih 'in defteri İnci ele geçirip okuyunca bomba patladı. Semih ne yapacağını bilemezken defterde ne varsa Kurretülayn fena halde panikledi.

Semih 'in defterindeki özel notları koz olarak kullanan İnci günlükte ne yazdığını bir şarkıyla ima yollu söyleyince Kurretülayn odayı terketti. 'Aysel' ismiyle gönderme yapınca şoka giren Kurretülayn , Semih 'e de tepki gösterdi.

ÜTOPYA SEMİH 'İN ÖZEL DEFTERİ
Defterini ve sırlarını kaptıran Semih ilk kez bu kadar gergin ve paniklemiş göründü. İnci ve Tuncay ise balonları şişirerek 'balonun patladı Semih' sözleri ile yarışmacıyı daha da çıldırttı.

İNCİ 'YE YASTIKLA VURDU

İnci şişirdiği bir balonu Barış 'ın önünde serbest bırakınca ummadı bir tepkiyle karşılaştı. Barış kucağındaki yastığı sert bir şekilde İnci 'ye fırlattı. Bu sert hareket Ütopya 'nın sakin ismi Serkan 'ı bile kızdırdı.

BARIŞ DÖNE DÖNE BİR HAL OLDU
Ütopya 'da kalmak için rakibini Semih 'e gammazlayan ve adı ispiyoncuya çıkan Barış yine dengesiz hareketler sergiledi. Kavga ettiği Serkan ve İnci 'ye karşı yeniden u dönüşü yapıp barış anlaşması imzaladı. Serkan 'ın grubuna girmek için manevra yapan Barış bu kez fırçayı Semih 'ten yedi. Semih sık sık dönüşler yapan ve dengesiz hareketleri olan Barış 'ı ahıra çekip sıkıştırdı.

Barış , karşı gruba geçmediği söylediği sırada İnci gelince bir kez daha u dönüşü yaptı. Barış İnci'lerin grubuna geçeceğine dair söz verdi. 2 dakika sonra ise bu kez Semihlerin yanına gidip 'grup değiştirmediğini' söyledi. Ekran başındakiler Barış 'ın iki dakika içinde 3 kez u dönüşü yapmasına şaştı kaldı.