BIST 10.175
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.400,46
HABER /  GÜNCEL

Babalara en baba hediye

15 Haziran'da babanıza, Kızkulesi’nde güzel bir gün hediye edin! Kızkulesi, tüm babaları kahvaltıya bekliyor...

Abone ol

Özel günlerin vazgeçilmez mekanı Kızkulesi, bütün babaları, zengin kahvaltı mönüsünün piyano ve keman resitali eşliğinde sunulduğu büyüleyici atmosferinde, unutulmaz bir Babalar Günü yaşamaya davet ediyor. Ayrıca bu özel günde üç şanslı babaya, Kızkulesi’nden çok özel armağanlar var.

Dünyada eşi benzeri olmayan konumu, 2500 yıllık tarihi ve yüzyıllardır anlatılan efsaneleriyle İstanbul’un incisi olan Kızkulesi, Babalar Günü için çok özel bir kahvaltı programı hazırladı. Usta aşçıların ellerinden çıkan zengin kahvaltı mönüsünü, piyano ve keman eşliğinde sunan Kızkulesi’nin, bu özel günü, eşi ve çocuklarıyla birlikte İstanbul’un en özel mekanında geçiren 3 şanslı babaya birer armağanı olacak. Kızkulesi’nin Kahvaltı Programına katılan babalar arasında yapılacak çekiliş sonrası; bir şanslı baba, ailesiyle birlikte Klassis Resort Hotel’de hafta sonu tatili kazanırken, iki babaya da eşleriyle birlikte Kızkulesi’nde akşam yemeği hediye edilecek.

Hamoğlu Holding tarafından 2000 yılında, tarihi dokusuna ve geleneksel mimarisine bağlı kalınarak restore edilen Kızkulesi, yalnızca ülkemizin değil, dünyanın sayılı eserleri arasında yer alıyor. Gündüzleri kafetarya, akşamları ise restaurant olarak hizmet veren, aynı zamanda özel günlerin de vazgeçilmez mekanlarından birisi olan Kızkulesi’nin “Anneler Günü” programı ve rezervasyon ile ilgili olarak (0216) 342 47 47 numaralı telefondan veya www.kizkulesi.com.tr adresinden detaylı bilgi alınabilir.