BIST 10.075
DOLAR 32,36
EURO 34,67
ALTIN 2.416,42
HABER /  GÜNCEL

Babadan öldüren karar!

Babası 15 yaşındaki Bahar'a kararını açıkladı. Bahar gözyaşlarına boğuldu. Odasına gittiklerinde artık onun için çok geçti.

Abone ol

Adana'da aniden rahatsızlanan genç kızın, kaldırıldığı hastanede  öldüğü belirlendi.

SENİ OKULDAN ALACAĞIM

Adana’da seyyar tablayla sokak sokak dolaşıp iç çamaşırı satarak geçimini sağlayan Bekir Özcan, önceki akşam, İncirlik Lisesi 2’nci sınıf öğrencisi olan kızı 15 yaşındaki Bahar’a, "Maddi imkanımız yetersiz, seni okula gönderemeyeceğiz, küçük kardeşlerini okutacağız. Senin şimdiye kadar aldığın eğitim yeter" dedi.

YOĞUN BAKIMDA KURTARILAMADI

Bahar Özcan, babasının konuşmasından sonra odasına çekilerek gece geç saatlere kadar da çıkmadı. Durumdan şüphelenen ailesi, saat 23.30’da odaya girdiklerinde Bahar’ı yatağında baygın halde buldu.

Bahar Özcan hemen hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedaviye alınan Özcan, 1 saat sonra öldü. Doktorlar, ’Şüpheli ölüm’ raporu verirken, Bahar Özcan’ın ilaç içerek intihar etmiş olabileceğini bildirdi. Baba Bekir Özcan, "Keşke kızıma okutamayacağımı söylemeseydim. Keşke bütün çocuklarımı okutabilseydim" diye ağladı. Bahar Özcan’ın ikiz kız kardeşi de, "Kardeşim okumayı çok istiyordu" diyerek gözyaşı döktü.

ÖLÜM İKİ GÜN İKİ KERE ÖNCE YOKLAMIŞ

Bahar'ın amcası Ali Özcan, genç kızın iki gün önce de iki trafik kazası atlattığını söyledi. Özcan, bu kazalardan birinde yolun karşısına geçmeye çalışırken Bahar Özcan'ı bir aracın sıyırarak geçtiğini, aynı gün bir başka aracın koluna çarptığını bildirdi.