BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.499,99
HABER /  MAGAZİN

Tatlısesi zenginler dinler

Bayramda oteller ünlü sanatçılarla anlaştı ama onları dinlemek her babayiğidin harcı değil. Çok zengin olmak gerek...

Abone ol

Oteller bayram tatili için sanatçılarla anlaştı. Tam pansiyon konaklama ve 12 taksit imkanı sunan otellerde İbo'yu 2 bin, Funda Arar’ı ise bin 600 YTL'ye dinlemek mümkün.

İşte sanatçıların bayram tarifesi.

CANDAN ERÇETİN:

1 Ekim’de Antalya Belek'te Calista Resort’ta sahneye çıkacak. Erçetin'i dinlemek isteyenler bu tatil köyünde en az 4 gece kalmak zorunda. 2 kişinin otelde kalış maliyeti 2 bin 400 YTL

DEMET AKALIN:

Bayramın ikinci günü Afyon İkbal Termal Otel'de sahneye çıkacak. Akalın'ı dinlemek isteyenler kişi başına toplam 960 YTL ödeyerek, 6 gece bu otelde kalmak zorundalar.

VOLKAN KONAK:

Bayram'da Afyon'da Oruçoğlu Termal tesislerinde sahneye çıkacak. Volkan Konaklı minimum bir hafta konaklamalı bayram paketinin ücreti ise kişi başına bin 85 YTL.

FUNDA ARAR:

Bayramın son günü Girne'de Jasmine Court Otel'de sahneye çıkacak. Arar'ı dinleyerek geçirmek için otelde en az 4 gün yarım pansiyon konaklamak gerekiyor. Bu tatilin kişi başına 12 taksitli fiyatı ise 1.600 YTL.

İBRAHİM TATLISES:

Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de sahneye çıkacak. Uçak dahil, villada ve tam pansiyon 4 gün konaklamalı olarak satılan turun kişi başına ücreti 1882 YTL.

Kaynak: Bugün