BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.418,18
HABER /  DÜNYA

Baba gasp etti, oğlu geri verdi

ABD’de gerçekleşen bir gasp olayı, mutlu sonla bitti.<br/>Oklahoma eyaletinde Tona Herndon isimli yaşlı kadın, geçtiğimiz hafta hayatını kay...

Abone ol

ABD’de gerçekleşen bir gasp olayı, mutlu sonla bitti.
Oklahoma eyaletinde Tona Herndon isimli yaşlı kadın, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden 60 yıllık hayat arkadaşını mezarında ziyaret etmek için Bethany’e gitti. Herndon, burada gözyaşları içinde kocasının yasını tutarken, Shane Lunsford isimli bir şahıs tarafından gasp edildi. Güvenlik kameralarının yardımıyla 39 yaşındaki zanlı kısa sürede yakalanarak demir parmaklıklar arkasına gönderildi.
Asıl hikaye ise bundan sonra başladı. Lunsford’un 15 yaşındaki oğlu Christian, geçtiğimiz Pazar günü hem özür dilemek, hem de zararını tazmin etmek için Herndon’a kilise bahçesinde buluşmak istediğini söyledi. Genç buluşmada, Herndon’dan babasının hareketinden dolayı özür diledi ve geçtiğimiz günlerde bir gezi için babasının kendisine verdiği 250 doları yaşlı kadına verdi.

JESTE JESTLE KARŞILIK VERDİ
Babasının gasp hadisesini duyduğunda şaşırmadığını belirten Christian, "Mağdurun bayan mı, erkek mi olduğunu, olayın nasıl olduğunu bilmiyordum ama bu parayı her kimse ona vermem gerektiğini biliyordum" dedi.
Yaşlı kadın ise, Christian’dan aldığı parayı tekrar kendisine iade ederek, "O verdi, ben de aldım. Sonra ben verdim ve o aldı. Dolayısıyla mesele kapandı" ifadelerini kullandı. Herndon, 15 yaşındaki gencin duyarlı ve örnek bir davranış sergilediğini, bunun karşılığı olarak parayı kendisinden almadığını söyledi.
(İHA)