BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52
HABER /  DÜNYA

Kritik toplantı başladı

Demokratikleşme Paketi Değerlendirme Toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında başladı. <br/>Başbakan Erdoğan’ın başkanlığı...

Abone ol

Demokratikleşme Paketi Değerlendirme Toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında başladı.
Başbakan Erdoğan’ın başkanlığında dün gerçekleştirilen Güvenlik Zirvesi’nin ardından bugün de Demokratikleşme Paketi Değerlendirme Toplantısı yapılıyor. AK Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Erdoğan’ın başkanlığında saat 11.45’de başlayan toplantıya; Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Başbakan Danışmanı Yalçın Akdoğan katılıyor.
Güvenlik Toplantısının gündemin de ise ‘çözüm süreci’ var. Zirvede; kurmayların üzerinde çalışmalarını tamamlayıp Başbakan Erdoğan’a sunduğu demokratikleşme paketi değerlendirilerek, PKK’nın çekilme süreci başta olmak üzere örgüt tarafından çekilmenin durduğuna yönelik açıklamalar ele alınacak. Toplantıda ayrıca demokratikleşme paketine son şekli verilecek.
Toplantıda, İçişleri Bakanı Muammer Güler çekilme konusunda bazı istihbari bilgileri paylaşması bekleniyor.
(İHA)