BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırımın Hamit bombası

Fener, dünyaca ünlü iki yıldızın peşine düştü. Bunlardan biri Türkiye'nin yakından tanıdığı isim diğeri ise Bayern'in yıldızı!

Abone ol

Sarı-lacivertli ekibin, Bayern'in yıldızlarının peşine düşmesi Almanya'da da yankı uyandırırken, ünlü Bild gazetesi müthiş transfer atağına geniş yer verdi. Hamit'le büyük ölçüde anlaşan F.Bahçe, Luca Toni için de bastırıyor.

F.Bahçe'nin Bayern Münih'li Hamit Altıntop ve Luca Toni'yi kapsayan müthiş bir transfer atağına kalkması sadece Türkiye'de değil Almanya'da da çok büyük yankı uyandırdı. Almanya'nın en saygın gazeteleri arasında yer alan Bild, F.Bahçe'nin Bayern Münih'in yıldızlarının peşinde olduğunu yazdı.

HAMİT'E 4.5 MİLYON EURO

F.Bahçeli yöneticilerin, Bayern Münih'in yönetim kurulu başkanı
Rummenigge ve takımın menajeri Uli Hoeness ile bir araya geldiğini kaydeden Bild gazetesi, Hamit Altıntop için 4.5 milyon euro'luk bir teklif yapıldığını duyurdu. Bayern Münih'in kadrosunda 27 oyuncu bulundurduğunun belirtildiği haberde, teknik direktör Van Gaal'in 5 isimle yolları ayıracağı hatırlatıldı.

LUCA TONİ TAKİPTE

Alman ekibinden ayrılması gündemde olan isimler arasında Hamit Altıntop ve İtalyan golcü Luca Toni de bulunuyor. Ancak Van Gaal'in son kararını kamp sonrasına bırakabileceği belirtiliyor. Kulüp çevrelerinden sızan bilgilere göre ise F.Bahçe 27 yaşındaki Hamit Altıntop transferini her an kamuoyuna açıklayabilir. Sarı-lacivertli kulübün, 1.96'lık golcü Luca Toni için de Bayern Münih'le pazarlığı sürdürdüğü ifade edildi. Bayern Münih daha önce Luca Toni'nin bonservisini 15 milyon euro olarak belirlemişti. F.Bahçe'nin önümüzdeki hafta hem Bayern yönetimiyle hem de Luca Toni'nin menajeri Tinti ile yine görüşeceği öğrenildi.