BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.384,29
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım'ı şaşırtan tutuklama!

Aziz Yıldırım gardiyanlarla sohbet etti. Hadi bana kafayı takmışlar, peki....

Abone ol

Aziz Yıldırım'ın Metris Cezaevi'nde gardiyanlarla yaptığı konuşmada "Hadi bize kafayı takmışlar, içeri aldılar. Tayfur'un ne günahı var, onu neden buraya getirdiler" dediği öğrenildi.

Türkiye gündemine bomba gibi düşen şike soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine konan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan, yine tutuklu bulunan Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu'ya destek geldi. Habertürk gazetesinin haberine göre Yıldırım'ın cezaevindeki gardiyanlarla yaptığı konuşmada Tayfur Havutçu'nun tutuklanmasına bir anlam veremediğini belirttiği ve "Hadi bize kafayı takmışlar, bir şekilde bizi buraya getirdiler. Ancak Tayfur'un ne günahı var, onun gibi bir adamı buraya nasıl gönderirler anlamıyorum" ifadelerini kullanarak genç teknik adamın bu işlere girmeyeceğinin vurgusunu yaptığı öğrenildi.

DENİZLİ İTİRAZA BAĞLI

Bu arada Tayfur Havutçu'nun tutuklanması nedeniyle teknik direktörlük konusunda da sıkıntı yaşayan yönetim, tutukluluk kararına yapılan itirazın sonucunu bekliyor. Genç hoca ile yola devam etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, itiraza gelecek olası olumsuz kararla birlikte Mustafa Denizli'ye yönelecek. Başkan Yıldırım Demirören, yönetimin de onay verdiği tecrübeli teknik direktör ile anlaştığını duyuracak.