BIST 10.186
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.384,73
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım'ı böyle çıldırttılar

Sarı-lacivertli bayrak ve balonlarla süslenmiş Sivas'ta taraftarın yoğun ilgisi başkan Aziz Yıldırım'ı çileden çıkarttı.

Abone ol

Sarı-lacivertli bayrak ve balonlarla süslenmiş Sivas'ta taraftarın yoğun ilgisi başkan Aziz Yıldırım'ı çileden çıkarttı.

Başkan Yıldırım otel lobisindeki sarı-lacivertli ta-raftarları görünce otel yetkililerini  fırçaladı. Sarı-lacivertli bayrak ve balonlarla süslenmiş Sivas'ta taraftarın yoğun ilgisi başkan Aziz Yıldırım'ı çileden çıkarttı. Kafile için kapatılan otelin lobisindeki kalabalığı gören başkan otel yetkilerini, "Size kimseyi otele almayın demiştim. Buradaki herkes F.Bahçeli ama biz sakin olmak istiyoruz. Ya herkesi dışarı çıkartın ya da oteli terk ederiz" diye fırçaladı.

BU gelişme sonrası otel personeli fotoğraf çekmeye çalışan taraftarları dışarıya çıkardı.

Şampiyon gibi karşılandılar dün Trabzon'dan Karabük'e hareket eden bordo-mavili kafile kentte 'şampiyon gibi' karşılandı. Taraftarlar 'Şampiyon' tezahüratıyla şehri inletirken Trabzonlu futbolcuları taşıyan otobüsün arkasında 100 araçlık bir konvoy oluştu.

Yaklaşık 200 kadar taraftar, 'Bize her yer Trabzon' ve 'Gerçek şampiyon sensin' yazılı pankartlarla bordo-mavili yıldızlara moral verdi.