BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.453,64
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırım şikayete gidiyor

Yıldırım sonunda patladı. Ulusoy'u UEFA'ya şikayet edecek. Haksızlık yaşadığı maç kasetlerini de yanında götürecek...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 11 Haziran'da Türkiye Futbol Federasyonu'nu UEFA Başkanı Michel Platini'ye şikayet edecek.
Yıllardır federasyon ile yıldızı barışmayan ve Haluk Ulusoy'u sarı-lacivertli kulübün en büyük rakibi olarak gören Yıldırım'ın UEFA Başkanı'ndan talep ettiği randevuya olumlu yanıt geldiği öğrenildi.

11 Haziran Pazartesi günü İsviçre'nin Cenevre kentine 20 kilometre uzaklıktaki Nyon'daki UEFA merkezinde Platini ile bir araya geleceği bildirilen Yıldırım'ın, geçen sezonun son haftasında oynanan Denizlispor - Fenerbahçe maçından başlamak üzere, bu yıl sarı-lacivertli ekibin haksızlığa uğradığını iddia ettiği maçların kasetlerini de beraberinde götüreceği kaydedildi.

Özellikle Denizlispor maçında yaşanan olayları örnek göstermesi beklenen Aziz Yıldırım hakemlerin taraflı yönetiminden duyduğu rahatsızlığı dile getirecek. UEFA'nın patronuna 100. yılında şampiyon olmuş bir kulübün başkanı sıfatıyla çıkacağı belirtilen Yıldırım'a asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ile Ali Koç eşlik edecek.

Bu arada Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un da Yıldırım tarafından Michel Platini'ye yapılacak şikayetten haberdar olduğu ve 11 Haziran'dan önce UEFA Başkanı'yla temasa geçmeyi düşündüğü ileri sürüldü.

Zico'nun şikayeti

Aziz Yıldırım'ın UEFA Başkanı'yla yapacağı görüşmede Beşiktaş ile oynanan Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçından sonra Teknik Direktör Zico'nun basın toplantısında yaptığı açıklamalara ait bir CD'yi de gündeme getireceği öğrenildi. Bilindiği gibi Brezilyalı teknik adam, Futbol Federasyonu ve hakemleri suçlayan açıklamalarıyla dikkat çekmişti. Yıldırım'ın geçen haftaki Galatasaray- Fenerbahçe derbisiyle ilgili de bazı görüntü ve dökümanları Platini'ye vereceği ifade edildi.