BIST 10.730
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.502,67
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım futbolcuları fırçaladı

enerbahçe'de futbolcular, Aziz Yıldırım'dan üst üste yedikleri fırçalarla alarma geçtiler.

Abone ol

Şubat ayında oynadığı son 7 resmi maçında galibiyet yüzü göremeyen F.Bahçe'de futbolcular, Aziz Yıldırım'dan üst üste yedikleri fırçalarla alarma geçtiler.

Antalya maçında kazanmalarının şart olduğunu bilen sarı-lacivertli oyuncular, karşılaşmaya adeta Yıldırım'ın soyunma odasında verdiği sert mesajları düşünerek hazırlanıyor. Kupadaki ilk Bursa maçında takıma destek veren Yıldırım'ın, Bursa ve İstanbul BŞB lig maçlarındaki sert uyarıları ise şöyle: 

HEPİNİZ Daniel Güiza'yı günah keçisi ilan ettiniz. Ancak onun kötü oynadığı maçlarda sahada 10 tane daha futbolcu bulunuyor. Kimse Güiza'nın arkasına sığınmasın. Yalnız o değil, hepiniz kötü oynuyorsunuz. 

GÜİZA maçlarda sürekli koşuyorsun. Buna lafımız yok ama senden koşmanı beklemiyoruz. Ayağına gelen topları gol yap yeter. Bu kadar sağa sola koşuşturmana gerek yok. 

(Bir başka maçta yine Güiza'ya...) Seni sürekli bunalımda, sıkıntıda görmekten yorulduk. Kendine gel. Faydalı olacağına inandığın anda, sana moral verecekse sözleşmeni de şimdiden uzatmaya hazırız. 

HEPİNİZİN moralsiz olduğunu görüyorum. Bir sıkıntınız varsa bizimle paylaşabilirsiniz. Kaç yıldır ekonomik sıkıntılar içerisinde kısa gecikmeler dışında ödemelerinizi yapıyoruz. Alacak sıkıntısı olan varsa gelsin. Ama biz de bu özverimizin karşılığını doğal olarak bekliyoruz. 

SİZLERİ sahada göremiyoruz ama magazin sayfalarında, gece hayatında bol bol okuyoruz. Eğlenmek tabii ki hakkınız fakat bunu hak ettiğinizde yakışır şekilde yaşayın. Şu ortamda hala eğlenebilmeyi düşünebiliyorsanız beni de çağırın. Zaten bu gidişle beni çağırmazsanız da ben yanınızda olurum! (Sabah)