BIST 10.320
DOLAR 32,16
EURO 35,12
ALTIN 2.466,90
HABER /  SPOR

Aziz Başkan pankartına ceza geliyor

Fenerbahçe, Konyaspor maçında tribünde açılan pankart nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Fener'den tepki geldi..

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, Konyaspor ile yapılan maçta tribünde açılan bir pankart nedeniye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Kurul, Fenerbahçe Kulübü'ne gönderdiği yazıda, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 10 Mart'ta oyananan maç öncesi, Migros tribününde 1 metre eninde ve 3 metre boyunda, ''Ne Saran Ne Kıran, Yalnız Değilsiniz Aziz Başkan'' yazılı pankart açıldığının; menajer Volkan Ballı ve stat müdürü Ayhan Bak'tan, pankartın indirilmesi istenmesine karşın, maç sonuna kadar pankartın indirilmediğinin 2 temsilcinin raporunda da yer aldığı belirtilerek, 3 gün içinde savunma yapılmasını istedi.


Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada ise pankart nedeniyle kulübün PFDK'ya sevk edilmesi eleştirildi. Açıklamada, ''Futbol Federasyonu, son aylarda anlaşılmaz sebeplerle kulübümüzü PFDK'ya sevk etmeye devam ediyor.

Gelen yazıda Konyaspor maçında, stadımızın Migros tribünü tarafından oturan taraftarlarca açılan, içeriğinde herhangi bir hakaret, küfür ya da küçük düşürücü ifade bulunmayan pankart nedeniyle kulübümüzün PFDK'ya sevk edildiği belirtiliyor'' ifadeleri yer aldı.