BIST 10.155
DOLAR 32,36
EURO 34,72
ALTIN 2.392,87
HABER /  GÜNCEL

Azeri bayrakları Bursa sokaklarında

Tarihi maça saatler kaldı... Sokaklar Türk ve Azeri bayraklarıyla donatıldı. 3 bin 500 polis görev başında.

Abone ol

Bursa tarihi bir maça ev sahipliği yapacak... Sokaklarda güvenlik önlemleri arttırıldı. Her yer Türk ve Azeri bayrakları ile donatıldı.. Yabancı basın mensuplarının da maç diplomasisine ilgisi büyük.  

Futboldan çok bir diplomatik müsabakanın yaşanacağı tarihi maç; saat 21.00'de başlayacak. atv'den canlı olarak yayınlanacak.

Gözler sahadan çok tribünlerde olacak... Tribünler fanatik taraftarlardan çok protokolü ağırlıyor bugün... 20 bin bilet dağıtıldı. Taraftara verilen bilet sayısı ise sadece 5 bin.

ERMENİ FUTBOLCULARA SARI GELİN TÜRKÜSÜ 

Türkiye ile Ermenistan arasında bugün Akşam oynanacak olan 2010 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemeleri maçı için bütün hazırlıklar tamamlandı.
Bursa Holiday Inn Otel'de kamp yapan Ermenistan Milli Takımı futbolcuları otelin bahçesinde sabah hafif bir çalışma yaptı. Şehir turuna çıkan Ermeni Futbol Federasyonu Bursa Kapalıçarşı'nı ziyaretinde Sarı gelin türküsüyle karşılandı.

SEYİRCİLER SIK SIK ANONSLARLA UYARILACAK

Maç sırasında yaklaşık 3 bin 500 polis görev yapıyor. Maçta olay çıkmaması için seyirciler sık sık anonslarla uyarılacak. Islıklı protestoya karşı da anonslar yapılacak.

Maç öncesinde her iki ülkenin bayraklarının alınmayacağına yönelik karardan geri adım atıldı. Bazı taraftarların maça Azerbaycan bayraklarıyla gelmesi bekleniyor.

BURSA SOKAKLARINDA AZERİ BAYRAKLARI DALGALANIYOR... İŞTE FOTOĞRAFLARI..

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]