BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ayvalıkta su altına indiler

Türkiye MS derneği Ankara Şubesi ve Adam Dalış okulu, MS hastalarını su altına indirdi…

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA

İNTERNETHABER

 

ANKARA- MS Hastaları su altında mutluluk aradı. Türkiye Multıble Skleroz Derneği Ankara Şubesi ve Adam Dalış okulu geçen hafta sonu Ayvalık’ta MS hastaları için dalış programı düzenledi. Dalışa katılan üç MS hastası, su altında denizin güzelliğini yaşarken adeta hasta olduklarını unuttular…

 

Tatil havasında başlayan organizasyon Körfez2 teknesinde gerçekleşti. MS hastaları günde bir kez olmak üzere iki gün denizle buluşmanın keyfini yaşadı. Etkinliğe katılan hastalardan Nebahat Demirci, “Yaklaşık 10 yıllık MS hastasıyım ve 10 yıldır hiç bu kadar mutlu olmadım” dedi.

 

Diğer MS hastası Deniz Kılıç ise, “9 yıldır MS hastasıyım hastalığım 2 gündür aklıma gelmiyor” diye konuştu. Hüsnü Bayrakçı ise organizasyonun ‘muhteşem’ olduğunu belirterek, “Ayvalık ve denizin altı çok güzel, keşke daha erken zamanda tanı ve tedavi alıp bu güzelliklere daha önce kavuşabilseydim” diyerek diyerek etkinliğin kendisi için çok iyi geldiğini belirtti.

 

Etkinliğe Adam Dalış Okulu Cenk Göllü ve Serhun Aydan liderliğinde tam kadro katıldı. Tüm eğitmen ve asistanlar güzel vakit geçirdiklerin MS hastaları ile tanışma fırsatı bularak onları daha iyi anladıklarını belirttiler.