BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10

Ayşenur Yeter Kimdir?

Bülent Arınç'ın kızı olan Ayşenur Yeter eşi Ekrem Yeter ile medyanın gündemine geliyor. Arınç'ın damadı olan Ekrem Yeter,  FETÖ üyesi olmakla itham edilip hakkında dava açılmıştı. Peki Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter kimdir, ne iş yapıyor eşi Ayşenur Yeter kimdir? Ayşenur Yeter, Bülent Arınç'ın hayli düşkün olduğu kızı. 2002 yılında evlenen Ayşenur Yeter eş adayı olarak bir doktoru seçmişti. Ekrem Yeter o dönem kardiyolog...

Bülent Arınç'ın kızı olan Ayşenur Yeter eşi Ekrem Yeter ile medyanın gündemine geliyor. Arınç'ın damadı olan Ekrem Yeter,  FETÖ üyesi olmakla itham edilip hakkında dava açılmıştı. Peki Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter kimdir, ne iş yapıyor eşi Ayşenur Yeter kimdir?

Ayşenur Yeter, Bülent Arınç'ın hayli düşkün olduğu kızı. 2002 yılında evlenen Ayşenur Yeter eş adayı olarak bir doktoru seçmişti. Ekrem Yeter o dönem kardiyolog olarak görev yapıyordu. Ayşenur Yeter ile Ekrem Yeter'in evliliklerinden 2 çocukları oldu.

Ayşenur Yeter 15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişimi sonrasında eşi dolayısıyla sıkıntılı günler yaşamaya başladı. Zira kocası Ekrem Yeter
önce KHK ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde öğretim üyesi görevinden atıldı. Ardından da FETÖ’den gözaltına alınıp tutuklandı. Kısa bir süre cezaevinde kalan Ekrem Yeter, Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla tahliye edildi.

Bülent Arınç damadı Ekrem Yeter bir aile fotoğrafında böyle yer aldı. Ekrem Yeter Bülent Arınç'ın kızı Ayşenur Yeter ile evli. Ekrem Yeter ile eşi Ayşenur Yeter'in iki çocukları bulunuyor.

Ayşenur Yeter FETÖ'cü damat olarak nitelenen Ekrem Yeter ile 2002 yılında evlenmişti. Çiftin düğününde nikah şahitliğini Erdoğan yapmıştı.