BIST 9.989
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.435,55
HABER /  MAGAZİN

Ayşe Özyılmaz da sessiz kalmadı!

Hülya Avşar ve Ayşe Özyılmazel arasındaki sular durulmak bilmiyor. İşte Avşar Kızı'nın açtığı davaya karşı Özyılmazel'in açıklamaları...

Abone ol

Hülya Avşar'ın " Haddini bilecek" diyerek 50 bin liralık "hakaret" davası açtığı Ayşe Özyılmazel'den karşı hamle...

İşte Ayşe Özyılmazel'in açıklaması:

17.04.2011 tarihinde sevgili Nurbanu GÜNEY ELİBİR ile yaptığım röportajda bana yöneltilen bir soruya verdiğim cevap haftalardır magazin gündeminde tartışılıyor.

Konuyla alakalı seviyeli ve tartışmaya değer yorumlara saygım sonsuz..

Ancak yayın hayatına yeni başlayan ve anladığım kadarıyla dikkat çekmeye ihtiyacı olan bir televizyon kanalındaki programda hakkımda son derece çirkin bir yayın yapılmıştır.

Avukatım Şeyda YILDIRIM aracılığıyla kişilik haklarıma yapılan bu çirkin saldırıyı yargısal platforma taşıdık ve başlayan süreç nedeniyle daha fazla açıklama yapamıyorum.

Ancak şunu söyleyebilirim ki ucuz kaygılar uğruna beni kullanmaktan, her ne kadar izi bile kalmasa da bana çamur atmaktan çekinmeyen bu zihniyete sessiz kalmayacağım..
Son sözü yüce Türk adaleti söyleyecektir..

NELER YAŞANMIŞTI

Avşar, geçen ay verdiği röportajda 'Sevgilim beni bir erkekle aldattı' diyen Ayşe Özyılmazel'in eski sevgilisi Murat Dalkılıç'ı programına konuk etti. Programa katılan bir kişi, 'Sizce Ayşe Özyılmazel'in bir erkekle yakaladığı sevgilisinin kız olma ihtimali var mı?' diye sorunca ortalık karıştı. Bunun üzerine Özyılmazel, köşesinde ağır bir yazı kaleme alıp, 'Sadettin'in seni şutlama sebebi onu bir kadınla aldatman mıydı?' dedi.


Hülya Avşar, 'Ayşe kim? haddini bilecek' diyerek 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.