BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.434,95
HABER /  MAGAZİN

Ayşe Hatun Önal 'Cem beni uçurur...!'

'Güm Güm’ şarkısıyla iyi çıkış yapan Ayşe Hatun Önal ilişki yaşadığı Cem Yılmaz hakkında ilk kez konuştu.

Abone ol

'Güm Güm’ şarkısıyla ortalığı inleten Ayşe Hatun Önal 2.5 ay önce Cem Yılmaz ile flört etmeye başlamıştı. Ayşe Hatun Önal ilişkisi hakkında ilk kez Hafta Sonu dergisine konuştu.

İNSANLARLA AYNILAŞMAYI SEVMİYORUM

Başkaları ile aynı olmayı sevmiyorum.Feminist değilim kadın ve erkek cinsi diye ayırmıyorum, o bence bir cinsel ayrıma giriyor.

İZİMİ BELLİ ETMEM

Ben izimi belli etmeyi sevmem. Öyle Instagram’da falan yerimi, takıldığım yerleri koymayı sevmiyorum. Ne yaptığım, ne ettiğim bilinsin istemiyorum. Ben kim, ne yapıyor onunla da ilgilenmem, kimin şarkısı çıkmış, klibi nasılmış hiç bilmem. Geçen gün bir programa giderken ‘Kalbe Ben’ CD’mi yanımda getirmemi istediler, “O CD bende yok ki!” dedim. Şok oldular. İnsanlar gazetelerde çıkan haberleri falan toplar, keser, biriktirir. Bende o da yok. Mesela, diyelim bir ödül aldım. O gece bir kız arkadaşımın evinde kaldıysam, orada unuturum. Ertesi gün o arar “Kızım gel, al şunu” der. “Yok” derim, “Sende kalsın”... Ben biriktirmeyi hiç sevmiyorum. Değişime tutkunum. Odaklanmak ve çalışmakla alakalı şeyler şu ara hayatımda hızla değişiyor. Bir dönem çalışmayı hiç sevmedim. Şimdi çok seviyorum. Değişmeyen tek şey değişim ya. İşte bu beni anlatıyor.

ekran-resmi-2015-01-28-09.47.47.png

BEN OFİSTE ÇALIŞMIYORUM

Mankenlik yıllarımdan beri, sen benim sevgililerim hakkında hiç konuştuğumu gördün mü? Ben bir ofiste çalışmıyorum ki... Halk zaten beni ya ekranda ya da gazetede sürekli görüyor. Bir de özel hayatımla görürlerse, kasarım onları diye düşünüyorum.

AŞK BENİ UÇURUR

Bu tür konulardan bahsederken rahatsız oluyorum. Alışkın değilim, üstümde sakil duruyor. Sinirleniyorum. Ama aşık olmak güzeldir. Aşk beni uçurur. Evliliğe gelince; her şey kısmet, bilemem.