BIST 10.471
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.435,43
HABER /  GÜNCEL

Ayşe Armana röportaj kızdırdı

Münevver karabulut davasında, Baba Süreyya Karabulut ''Delilleri ben buldum'' diyen avukatı azletti

Abone ol

Münevver Karabulut cinayet davasında, Karabulut ailesi avukat Faruk Zorba ile yollarını ayırdı. Avukat Zorba son olarak Hürriyet'ten Ayşe Arman'a röportaj vermiş, cinayetle ilgili kamera kayıtlarını polisin değil bizzat kendisinin bulduğunu açıklamıştı. Faruk Zorba, Mayıs ayı başında da yine Ayşe Arman'a 2 gün sürecek bir röportaj daha vermiş, gündem yaratmıştı.

KONUŞMA YERİ BASIN DEĞİL MAHKEMEDİR

Baba Süreyya Karabulut, gazetelere sık sık röportaj veren Avukat Faruk Zorba'yı azlettiğini açıkladı. NTV'de canlı yayınına Baba Süreyya Karabulut, "Cinayetle ilgili konuşma yeri mahkemelerdir. Basın yolu ile konuşma yapılmaz" dedi.

VALİ VE EMNİYETİ SUÇLAMAK GEREKSİZ

Süreyya Karabulut, avukatın bularak soruşturmayı sürdüren savcılığa teslim ettiği kamera kayıtları ile ilgili olarak İstanbul Valisi ve emniyeti suçlamasını gereksiz bulduklarını bu yüzden avukatları Faruk Zorba ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Faruk Zorba kamera kayıtlarını kendisinin bulup polise teslim ettiğini belirterek, soruşturmanın polis tarafından ciddiyetle ve sorumlulukla sürdürülmediğini açıklamıştı.