BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Aysal'dan taraftarlara bayram müjdesi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın taraftarına bayram hediyesi Sulley Muntari oldu.

Abone ol

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in vermek istediği bayram müjdesi gerçekleşti.

Başkan Ünal Aysal, Sulley Muntari'nin menajeri Fabien Piveteau ile telefonla görüşerek transferi büyük ölçüde bitirdi

muntari-tamam-gibi-1592136.jpgTransfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın taraftarına bayram hediyesi Sulley Muntari oldu. Teknik Direktör Fatih Terim'in sabah saatlerinde sarı-kırmızılı camiaya transferle ilgili bayram müjdesi vermesinin ardından yönetim en son alternatif olarak elinde hazır tuttuğu Inter'in Ganalı yıldızı Muntari'nin büyük ölçüde işini bitirdi.

Galatasaray'da oynamak için haber gönderen ama kendisine olumsuz yanıt verilen futbolcunun menajeri Fabien Piveteau dün apar topar İstanbul'a gelerek, önce futbol komitesi üyesi Ali Gürsoy ile bir araya geldi. Ardından da Başkan Ünal Aysal'la telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Oyuncunun yıllık 2.6 milyon euroyu kabul etmesi ve bonservis sorunun bulunmaması nedeniyle öneriyi kabul eden Aysal, transfere yeşil ışık yaktı ve taraflar prensip anlaşmasına vardı. Başkan Aysal'ın, Terim'den habersiz yaptığı operasyon sonrası tecrübeli hocanın nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. Muntari ile anlaşan Aysal, Terim'n kararına göre noktaya koyacak.

SIRADA RİERA VAR

Arda Turan'dan doğan boşluğu Olympiakos'ta oynayan Albert Riera ile çözmek isteyen Terim'in ise İspanyol futbolcu için beklentilerinin devam ettiği bildirildi. Avrupa'da transferin bugün bitmesi nedeniyle hareketli saatler yaşanırken, Olympiakos'un Aston Villa'dan Jean Makoun'u kiralaması, Riera'yı isteyen sarı-kırmızılıları umutlandırdı. Başkan Ünal Aysal'ın bugün de Riera için noktayı koymayı çalışacağı öğrenildi.