BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
HABER /  GÜNCEL

Santos'un satışı bardağı taşırdı

Fenerbahçe'nin önceki gece Arsenal ile 7 milyon Euro'ya anlaşıp Santos'u satması, Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisine neden oldu.

Abone ol

Taraftar Kart'a hücum eden ve satış rekoru kırılmasını sağlayan Sarı-Lacivertliler "Kombineleri, taraftar kartları futbolcuların gidiş uçağının parasını karşılamak için mi alıyoruz" diyerek isyan bayrağını çektiler...

Lugano'yu havalimanından omuzlarda uğurlayan Fenerbahçe taraftarı, üzerine bir de Santos'un ayrılmasıyla tepkinin yönünü yönetimine çevirdiler.

İLK SİNYAL KOÇ'TAN GELDİ
Asbaşkan Ali Koç'un "Ligde kalsak da ayrılanlar olacak" sözüyle sinyalini verdiği oyuncu satışları eleştirileri de beraberinde getirdi.

BU DEFA ELEŞTiRi VAR
Fenerli taraftarların Andre Santos'un satışının ardından taraftar forumlarında gösterdiği tepkiler de dikkat çekici. İşte o tepkilerin bazıları:

UÇAK PARASI iÇiN Mi!
"Kombineleri, taraftar kartları yıldız oyuncularımızın gidiş parasını karşılamak için mi alıyoruz."

YÖNETiM PARA VERSiN
Yönetimde günde trilyonlarla oynayanlar var ve hiçbir şey yapmıyorlar. Bu taraftar cebinden parasını kısıp kart alıyor, forma alıyor. Yazık.

"BENi DE SAT YÖNETiM "
Beni de sat yönetim. Boca ile anlaştım."

SIRADA KiM VAR ALEX Mi!
Tebrikler bu transferde emeği geçen herseke! Sırada kim var? Alex mi?"

SANTOS ÇOK UCUZA GiTTi
Arda'nın 12 ettiği ülkede koskoca Brezilya sol beki 7'ye gidiyorsa burada yönetimin açık bir beceriksizliği var demektir. Elbette Santos gidecekti. Ama bu paraya değil."

TARAFTAR DAHA NE YAPSIN
"Taraftar günlerdir bir tarafını yırtıyor kulübe destek olmak için ama bunun karşılığında her gün bir futbolcu gidiyor."

FENER 12,8 MiLYON KARA GEÇTi
Devler Ligi'nden men edildiği için 25 milyon Euro kayba uğrayan Fenerbahçe, Lugano, Emenike, Güiza ve Santos'un bonservisi ile bu futbolcuların 1 yıllık alacakmarından ettiği tasarruf zararı fazlasıyla karşıladı. Yobo'nun 3 milyon Euro'ya alınmaması da ilave edilince kulüp 37.8 milyon Euro kazanç sağladı. Yani Fenerbahçe Kulübü 25 milyon Euro zararı karşıladığı gibi 12.8 milyonluk da kaynak oluşturdu. 4 günlük taraftar kart satışından da 1.5 milyon Euro geldiği ifade edildi.

HER ŞEY ONUNLA BAŞLADI
Şike operasyonunun ardından takımdan ilk ayrılan Emenike olmuştu. Nijeryalı forveti 9 milyon Euro'ya Karabük'ten alan F.Bahçe, 10 milyona Spartak Moskova'ya sattı.

TARATAR KART 260 BİNE DAYANDI
Fenerli taraftarların kulübe destek olmak için gösterdiği çaba yeni rekorun gelmesini sağladı. Asbaşkan Ali Koç'un "1 milyon" hedefini koymasının ardından Taraftar Kart sayısının 218 binden 257 bine yükseldiği bildirildi. Aynı zamanda Fenerium mağazalarında hareketlilik göze çarpıyor. Taratfar Kart sayınının kısa sürede 300 bini bulması bekleniyor.