BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti'den BDP'ye canlı bomba cevabı

AK Partili vekil Selçuk Özdağ, Türkiye'deki dini yapının daha özgür olacağını ifade ederken BDP'yi de sert bir dille eleştirdi

Abone ol

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, devlet otoritesinin bundan böyle dini otoritenin üzerinde olmayacağını söyleyerek başladığı bayramlaşma törenindeKazanımlarımızı dağa çıkan çocuklara, canlı bombalara borçluyuz." sözünü hatırlatınca BDP'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Yeni anayasa ile artık bundan böyle askerin ve sivil vesayetin olmadığı bir dönemin başlayacağını vurgulayan Selçuk Özdağ, “Millet iradesinin üzerinde sadece ve sadece vicdanlar olacak. Sadece ve sadece sandıklar olacak.” dedi.

BDP'LİLERE SERT GÖNDERME

Selçuk Özdağ, BDP'li milletvekillerini ve parti yöneticilerini de sert bir dille eleştirmeyi ihmal etmedi. Özdağ,"Kazanımlarımızı dağa çıkan çocuklara, canlı bombalara borçluyuz." diyenlerin olduğunu hatırlatarak, eleştirilerini şöyle sürdürdü: “Ben de onlara diyorum ki; ‘Gülten Kışanaklar, Ahmet Türkler, Abdullah Öcalanlar, siz kazanımlarınızı Turgut Özal’a borçlusunuz, siz kazanımlarınızı Avrupa Birliği(AB)'ne ve 10 yıldır iktidar olan AK Parti’ye ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’a borçlusunuz. İlk defa olarak Özal ile başlayan ve AK Parti iktidarında 10 yıldır seçilmişler, atanmışlar karşısında başımız dik inşallah. Bundan sonra milletvekillerinin üzerinde hiçbir kimsenin vesayet adı geçmeyecek. Ne askeri vesayet ne sivil vesayet."