BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ayrılıyor mu ?

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ayrılacağı çıkan söylentileri yalanlayarak gelecek sezon Eskişehirspor başında görevine deva...

Abone ol

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ayrılacağı çıkan söylentileri yalanlayarak gelecek sezon Eskişehirspor başında görevine devam edeceğini söyledi.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında geçen sezon ve gelecek sezon hakkında değerlendirmelerde bulunan Sağlam, gelecek sezonda Eskişehirspor’da genç bir kadronun kurulacağını dile getirdi.

“ZORLUKLARA RAĞMEN BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİK”
Başkanıyla, yönetimiyle, teknik heyetiyle, sıkıntılı kadrosuyla ve taraftarıyla tüm zorluklara rağmen takımın başarılı bir sezon geçirdiğini ifade eden Sağlam, “Bizim bu sezon yaptıklarımız sonrasında, önümüzdeki sezon daha iyi bir sene geçireceğimize inanıyorum. Gelecek sezonda burada olduğumuzu, görevimizin başında olacağımızı bütün kamuoyuna açıklamak istiyorum. Önümüzdeki sene ligde, kupada ve Avrupa’da da ülkemizi ve camiamızı çok iyi temsil edip başarılı olmak zorundayız. Bu hedefleri arzulayan bir takım içinde nasıl bir kadro yapılanmamız gerektiğini biliyoruz. Eğer takımda bulunan bir oyuncumuz gidecekse, onun yerine de onun standartlarına uygun, onu aratmayacak oyuncular koymak zorundayız. Ama kulübün menfaati varsa, her oyuncu bu takımdan ayrılabilir” diye konuştu.

“AVRUPA KUPASINDA GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ”
Avrupa kupalarına katılmak için katılmayacaklarını vurgulayan Sağlam, sözlerine şöyle devam etti:
“İnşallah üç elemeyi geçeceğiz, daha sonra gruplara kalacağız. Gruplarda da başarılı olacağız. Böyle bir takımı bu sene kuracağız. Başkan ve yönetim ile konuşacağız, böyle bir takım oluşturacaksak biz göreve devam edelim. Bundan dolayı herkese görev düşüyor. Başkan ve yönetim sağolsun, bu yıl ekonomik sıkıntıları oyunculara hissettirmemek için ellerinden geleni yaptılar. Mukavelesi bitecek oyuncular var, mukavelesi bitmeyip de yollarımızı ayıracağımız oyuncular var. Bunları düşünürsek; Eskişehirspor gelecek sene daha genç, daha dinamik, taraftarını daha fazla mutlu edecek. Bir hoca olarak bizimde anlayışımızı uygulayabileceğiz, takımını seven, karakterli ve takımını yarı yolda bırakmayan oyuncularla bir takım oluşturma şansımız oluştu.”
(İHA)