BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Es Es de Soma’ya yardıma koşuyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin aileler...

Abone ol

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine yardım edeceklerini söyledi.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, ilçede yaşanan maden faciası hakkında konuşan Sağlam, dünyanın derinden üzüldüğü bir olayın meydana geldiğini söyledi. Hayatını kaybeden işçilerin aileleri için Eskişehirspor olarak yardım edeceklerini dile getiren Sağlam, şunları kaydetti:
“Aslında bir kere daha gördük ki, birbirimizi kırmaya, birbirimizi üzmeye gerek yok. Sonuçta bu tür olaylar hepimizi derinden yaralıyor ama bütün dünyanın da bir olduğunu gösteriyor. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum. İnşallah içeride kalan ve halen hayatı devam eden orada kurtulmayı bekleyen işçiler var. İnşallah Rabbim, onlara yeniden yaşama şansı verir. Ama bu olay bizi derinden etkiledi. Eskişehirspor olarak bizim bu konuda mutlaka bir çalışmamız olacaktır. Bu derin üzüntü ve acılar ortadan kalkmaz tabi ama hafifletme adına, ölenlerin aileleri ile yakınları için yapabileceğimiz bir şeyler olacaksa ki bu konuyu Başkanımız Mesut Hoşcan ile de ciddi şekilde görüşeceğiz. Elimizden geleni yapmak için hazır olduğumuzu ortaya koymak istiyoruz.”
(İHA)