BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,26
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman'dan jet müdahale

3 Rus kulübünün transfer etmek istediği yabancı futbolcunun transferine Aykut Kocaman izin vermedi.

Abone ol

3 Rus kulübünün transfer etmek istediği Stoch, menajerine, “Görüşmelere başla” talimatını verdi. Ancak Aykut Kocaman, Slovak yıldıza “Kesinlikle bir yere gitmeni istemiyorum” diyerek izin vermedi.

Habertürk gazetesi Stoch'un yapılan teklifi ve sonrasında Kocaman'ın müdahalesinin perde arkasını yazdı. İşte o haber:

Kendisiyle ciddi şekilde temas kurulan 22 yaşındaki orta sahayla ilgili olarak oyuncunun menajeri Lednicky, geçtiğimiz günlerde İngiltere’de, Rus kulüplerinin temsilcileriyle ayrı bir araya geldi. Burada kulüplerden ayrı ayrı olarak oyuncu için fiyat alan Lednicky, bu teklifleri başarılı sol kanada iletti. Sarı-Lacivertli kulüpte sıkıntılı günler geçiren Stoch da kendisine duyulan ilgiden oldukça memnun kalırken menajerine, “Tekliflerin gelmesi çok iyi. Sen görüşmelere başla. Ben bu teklifleri şimdilik düşünmek istemiyorum. Futbola odaklanmalıyım, devre arasında görüşürüz” talimatını verdi.

‘İŞ CİDDİYE BİNİNCE MÜDAHALE ETTİ’

Bütün bu gelişmeleri yakından takip eden ancak bu aşamaya kadar olayla ilgili herhangi bir adım atmayan Aykut Kocaman ise, Rus kulüplerin ciddiyetini anladıktan sonra olaya müdahale etti. Önceki gün yıldız sol kanatla mini bir toplantı yapan başarılı teknik adam Kocaman, “Sana gelen teklifleri biliyorum ve kulüplerin ciddiyetinin farkındayım. Ancak benim, Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var. Her maçta ilk 11’de oynamaman senden vazgeçtiğimiz anlamına gelmiyor. Takımın ciddi anlamda sana ihtiyacı var. Çok önemli sınavlar bizi bekliyor. Bunun için bir yere gitmeni istemiyorum, sen bu takıma lazımsın” ifadelerini kullandı. Başarılı Slovak’ın bu sözlerden dolayı çok mutlu olduğu, bu gelişme üzerine menajeri aracılığıyla Rus kulüplerine “Hocamın bana ihtiyacı var, şu an için teklifinize teşekkür etmekle yetinmek durumundayım” mesajı gönderdi.