BIST 10.511
DOLAR 32,28
EURO 35,08
ALTIN 2.473,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aydınspor ilk maçı için sahaya iniyor

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Aydınspor, geçtiğimiz hafta Bay olmasının ardından bu hafta seyircisiyle buluşuyor.

Abone ol

Aydınspor yeni sezonun ilk maçınca Sağlıkspor ile yarın 3 puan mücadelesi verecek.

Adnan Menderes Stadında saat 16.00’da başlayacak karşılaşmaya Aydınspor, belinden sakatlanan Onur Orbay’dan yoksun çıkacak.

Aydınspor Başkanı Murat Ödenir Aydınspor adının sonsuza kadar yaşaması gerektiğini savunarak, “Bizi Aydın’da birbirimize düşürmeye çalışanlar olabilir. Biz kendi yolumuzda ilerlerken 1923 kulübüne de destek olma gayretini gösterebiliriz” dedi.


Geçtiğimiz hafta başlayan Aydın Amatör Süper Lig’in ilk haftasını bay takım olarak geçiren Lige 3 puanla başlamak istediklerini söyleyen Aydınspor Genel Koordinatörü Kazım Erçakır, “Hiç kimsenin beklemediği bir anda kurulan bu takım ligin en güçlü şampiyonluk adayı. Çalışmalarımıza diğer takımlardan 40 gün geç başlamamıza rağmen çabuk toparlandık. Yaptığımız transferlerle iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Bugüne kadar Aydınspor’da Aydınlı futbolcuların oynatılmamasından şikâyetçi olunuyordu. 22 kişilik kadromuzda 16 tane Aydınlı futbolcu bulunuyor. Aydınspor forması için canını dişine takacak futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz” diye konuştu.


Aydınspor’un Sağlıkspor’la yapacağı mücadeleye Kalede Deniz, savunmada Suat, Gökhan, Cemal, Abdullah, orta alanda Tolga, Mehmet Ali, Salih, Ahmet ileri ikilide de Barış Mayadağ ve Oktay 11’i ile çıkması bekleniyor.