BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

Ayça Ayşin Turan Kimdir?

Mila Kunis'e olan benzerliğiyle dikkat çeken genç oyuncu Ayça Aylin Turan yeni dizisi Meryem'e başlıyor. Peki güzel ve başarılı olan Ayça Aylin Turan kimdir kaç yaşında nereli?  Aslen Sinoplu olan son dönemlerin güzel oyuncusu Ayça Ayşin Turan 25 yaşındadır. 52 kilo olan genç yıldız 1.73 olan boyu ve fiziği ile de dikkat çekmektedir. Akrep burcu olan yıldız İstanbul doğumludur ve eğitimine halen devam etmektedir. Babası Faslı ve annesi Türk olan yıldız, herkesin gönlünde özel...

Mila Kunis'e olan benzerliğiyle dikkat çeken genç oyuncu Ayça Aylin Turan yeni dizisi Meryem'e başlıyor. Peki güzel ve başarılı olan Ayça Aylin Turan kimdir kaç yaşında nereli? 

Aslen Sinoplu olan son dönemlerin güzel oyuncusu Ayça Ayşin Turan 25 yaşındadır. 52 kilo olan genç yıldız 1.73 olan boyu ve fiziği ile de dikkat çekmektedir. Akrep burcu olan yıldız İstanbul doğumludur ve eğitimine halen devam etmektedir. Babası Faslı ve annesi Türk olan yıldız, herkesin gönlünde özel bir yere sahip olan Özcan Deniz’in sevgilisidir. Bu özelliği ile genç kızlarında dikkatini çeken oyuncu duru güzelliği ile beğenileri toplamaktadır. Düzgün fiziğinin yanı sıra renkli gözleri ve açık kumral teni ile de dikkatleri üzerinde toplayan genç yıldız, başarılı oyunculuk performansı ile de televizyon izleyicileri tarafından ilgi görmektedir. Üniversite hayatına başlamadan önce Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan tiyatrosunda ve Sinop Belediye Konservatuarında eğitim alan Ayça Ayşin Turan donanım ile rol aldığı dizilerde fark yaratmaktadır.

Karagül dizisinde hayat verdiği Ada Şanverdi ve Dinle Sevgili ’deki Gülfem karakteri televizyonlarda oynadığı dönemlerde oldukça büyük reyting almıştır. 2015 yılında Özcan Deniz’in hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlendiği Sevimli ve Tehlikeli filminde başrol oynayan Ayça Ayşin Turan ve Özcan Deniz arasındaki aşk da bu tarihe dayanmaktadır. Bu filmde başrolü paylaştığı Şükrü Özyıldız ile yaşanan kavga dönemin en çok okunan magazin haberleri arasında üst sıralarda yer almıştır. Bu kavga yüzünden başrol oyuncularının film çekimleri bitene kadar küs kalması da filmin bu şekilde tamamlanmasına neden olmuştur.