BIST 10.323
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.405,77
HABER /  GÜNCEL

Avşar'dan uzmanlara tepki

Hülya Avşar uzmanların, sağlıklı yaşam için "Haftada üç kez sevişin" önerisine sert çıktı. Avşar, bunun bir çelişki olduğunu iddia etti. Avşar'ın açıklamaları çok ilginç..

Abone ol

Hayatı akışına bırakın Hülya Avşar, sağlıklı yaşam için tavsiyede bulunan uzmanlara tepki gösterdi: Haftada üç kez sevişin diyorsunuz, uzun ilişkilerde düzenli seks imkansız. Tutturanı tebrik ediyorum

Hülya Avşar kendi adını taşıyan dergisinde kaleme aldığı yazısında sağlıklı yaşam ve bu konuda uzmanların önerilerilerine yer verdi. Avşar'a göre, insan kendisini hayatın akışına, doğaya bırakmalı, canının istediğini yapmalı. Kişi, hayatı fazla kurcalamamalı. Böyle olursa hayat daha güzel olacaktır. Dolayısıyla Avşar'a göre sağlıklı yaşam için verilen öğütler çok ta mantıklı değil. "Genç kalmak için haftada 3 kez sevişin önerisi" ni de saçma bulan Avşar yazısında şöyle diyor: "Tabii ki seks yapmak insanoğlunun en büyük ihtiyacı, bunu kabul ediyorum, ediyorum da düzenli seksi tutturanı da tebrik ediyorum.

Hayatı akışına bırakın
Ve yine soruyorum hangi uzun evlilikte yada hangi uzun flörtte yada hangi hayat şartlarında hele ki kadının erkek, erkeğin kadın bulamadığı şu dönemde düzenli seks nasıl olur, bunu bana bir açıklarlar mı? Ve yine soruyorum, önemli olan vücutların birleşmesi mi yoksa orgazm olmak mı? Eğer orgazm önemliyse, sadece seks mi önermeli? Yine soruyorum, bu düzenli seks önerisini yanlış anlayan genelde erkek kısmı, bunu tutturacağız diye hayatlarında biri yoksa yada varsa da onunla bunu devamlı yapamıyorsa sapıtmazlar mı? Sapıtırlarsa bu sefer düzenli seks uğruna hayatlarının düzenini bozmazlar mı? Siz siz olun şu bilirkişilerin dediğine uymayın. Bol sebze meyve yiyin. Daima genç ve güzel görüneceksiniz"

Hülya da kahkül modasına uydu
Saçlarına postiş takarak dergisinin kapağına poz veren Hülya Avşar'ın bu stili Sibel Can ve Deniz Akkaya'yı hatırlattı. Sibel Çan'da bir dönem saçlarını kestirdiği kahkül modeliyle çok konuşulmuş ve çok beğenilmişti. Hatta sık sık tarz değiştiren Deniz Akkaya bile yine saçlarını bu şekilde kestirmiş, postiş takmış ve objektiflere poz vermişti.

Kaynak : www.vatanim.com