BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.423,46
HABER /  MAGAZİN

Avşar Uluçun kucağında

Hülya Avşar, Belek'teki konserinde kendisini izlemeye gelen Hıncal Uluç'un kucağına oturup şarkı söyledi.

Abone ol

Avşar, bir sonraki şarkısını ise izleyiciler arasında yer alan bir kadının kucağına oturarak seslendirdi.

Hülya Avşar, tatil yaptığı Antalya'da konserlerine devam ediyor. Avşar Kaya Otel'deki ikinci konserinde, coşkulu bir kalabalığa seslendi. Alerjik rahatsızlık geçirmesine karşın, konserdeki neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Hülya Avşar, Orhan Gencebay'ın "Batsın Bu Dünya" ve Sezen Aksu'nun "Lale Devri" adlı şarkılarını, konuklarla birlikte seslendirdi.

Seyircilerin tempo tuttuğu şarkılarda, kıvrak danslarıyla sahne performansı sergileyen Avşar, saksafoncusunu da ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton'a benzeterek, “Gel buraya Clinton'' diye yanına çağırdı.

ULUÇ'UN KUCAĞINA OTURDU

Hülya Avşar, kendisini dinlemeye gelen gazeteci Hıncal Uluç'un yanına giderek, “Beğendiniz mi konserimi?'' dedi. Uluç da “Evet çok beğendim'' diye karşılık verdi. Ardından Avşar, izleyicilerin şaşkın bakışları arasında Hıncal Uluç'un kucağına oturarak "Lale Devri" şarkısını söyledi. Uluç da şarkı boyunca kucağında oturan Avşar'ı öperek tebrik etti. Avşar, daha sonraki şarkısını ise seyirciler arasında bulunan bir kadının kucağına oturarak söyledi.

BEYNİMİ SİGORTA YAPTIRIRIM

Seyircilerden birinin “Kaya'yı unuttun mu'' diye seslenmesi üzerine Avşar, “Evet bu defa unuttum. Zaten Kaya Otel de onun değilmiş'' diyerek espri yaptı. Konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, “Dünyaca ünlü bir sigorta şirketi gelse, vücudunuzu sigorta yapmak
istese, nerenizi sigorta yaptırırsınız?'' sorusuna, “Beynimi sigorta yaptırırım'' yanıtını verdi. Avşar'ın konserini izleyenler arasında kızı Zehra ve kardeşi Helin Avşar da yer aldı. Zehra konser boyunca tempo tutarak annesine destek verdi.