BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.487,99
HABER /  MAGAZİN

Avşar kızı Yavuz Bingöl'ü utandırdı!

72.Koğuş film ekibi çekimlerin bitmesi ile kutlama yaptığı sırada Avşar kızı yine dur durak bilmedi ve sözleri ile Bingöl'ü utandırdı.

Abone ol

Yapımcılığını Sasin Film'in üstlendiği, Murat Saraçoğlu'nun yönettiği '72. Koğuş' filminin çekimleri tamamlandı.

YORGUNLUK ATTILAR

Önceki gün Ulus Kile Restoran'da bir araya gele oyuncular ve set ekibi, çekimlerin bitmesini birlikte yemek yiyerek ve pasta keserek kutladılar. Filmin oyuncularından Kerem Alışık, Yavuz Bingöl, Hülya Avşar ve Songül Öden, ekip arkadaşlarıyla birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenerek yorgunluk attılar. Bir ara gazetecilerle sohbet eden Hülya Avşar, filmden tüyolar verdi. Avşar, ''Kadınlar koğuşunun erkekler koğuşundan daha iyi olması için çalıştık. Erkekler koğuşu berbattı, üstelik hep yarı çıplak bir haldeydiler" deyince utanan Yavuz Bingöl "Öyle bir durum yok, gayet sanatsal bir film çektik" diyerek itiraz etti.

4 MART'TA VİZYONDA!

Gazetecilerle şakalaşmayı da ihmal etmeyen Avşar, "Sizinle uğraşmayı özlemişim" dedi. Kerem Alışık ise, "Eser o kadar mükemmel ki, filmin genel dokusunun bu esere layık olması için çalıştık" diye konuştu Film, 4 Mart 2011'de izleyiciyle buluşacak.