BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.426,85
HABER /  MAGAZİN

Avşar afra-tafra yaptı

Petek Dinçöz, "annem gibi" dediği Hülya Avşar'a çok bozuldu. Nedeni bir davet...

Abone ol

Saran Holding'in 15'inci kuruluş yıldönümü davetine, sevgilisi Sadettin Saran'la ev sahipliği yapan Hülya Avşar, Petek Dinçöz'ün ilginç eleştirilerine maruz kaldı...

Partinin ortasında gazetecileri dışarı çıkarıp basın toplantısı yapan Dinçöz, "Hülya Avşar'a bundan dört sene önce 'annem' demiştim. Sadettin Bey'e lafım yok, kendisine teşekkür ederim. Fakat Hülya Hanım için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Davette bana annem gibi davrandı. Demek ki zamanında geleceği görmüş ve böyle söylemişim! Çünkü Hülya Hanım tam annem gibi davrandı bu gece!" Avşar kızının kendisine 'afra tafra' yaptığını söyleyen Dinçöz, "Hiç misafirperver değildi" dedi.

İbo'ya yakışmıyor!
Dinçöz'ün açıklamalarının ikinci bölümü ise İbrahim Tatlıses odaklıydı. "İbrahim Bey neden yanında 20 kişiyle geziyor, hiç düşündünüz mü?" diyen Dinçöz, şöyle konuştu: "Yanında erkeklerle gezeceğine, evleneceği kadınla gezmeli. Bir erkek yanında erkeklerle gezerse dedikodu çıkar!" İbrahim Tatlıses, basın mensuplarından Dinçöz'ün sözlerini öğrenince sakince şöyle bir yanıt verdi: "Petek Hanım benim bacımdır. Sevdiğim bir arkadaşımın eşidir. O ne derse yeridir, onun kredisi bende sonsuzdur!"