BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

AVM'de herkesin gözü önünde intihar! "Borcum Var, Çocuklarım Aç" diyen adam kendini aşağı attı

İSTANBUL Maltepe'de bulunan Piazza AVM'de bir vatandaş, 15 bin lira borcunun bulunduğunu, kendisinin ve çocuklarının aç olduğunu belirterek korkuluklardan aşağıya atladı.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan Piazza AVM'de yürekleri kahreden bir olay yaşandı. Alışveriş merkezinin tırabzanlarına çıkan bir adam, intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin yoğun ikna çalışmalarına karşılık, "Açım ben aç. Çocuklarım aç. 15.000 lira borcum var" yanıtını veren adam, kendisini kurtarmak için hamle yapan iki kişinin girişiminin ardından ellerini bırakarak aşağıya düştü.

Kartal Eğitim Araştırma hastanesinde tedavi altına alınan Y.Ç isimli şahsın daha önce de 28 defa intihara teşebbüs olmak üzere 30 adli kaydının bulunduğu ve bu yöntemi alışkanlık haline getirdiği öğrenildi.

Şahsın daha önceki intihar denemelerinde de, benzer taleplerde bulunduğu ve çevredekilerden destek topladığı öğrenilirken, son denemesinde ise kendini kurtarmaya çalışan şahıslardan dolayı bir anlık refleksle düştüğü kamera kayıtlarıyla tespit edildi..

Sitene Ekle