BIST 9.898
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.461,08
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Avcıların iki yakası birbirine kavuşuyor

İBB Avcılar’ın en büyük ulaşım sorunun çözüm bulundu. Yıllardır beklenen ulaşım projesi Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak tarafından açıklandı.

Abone ol

Ak Parti Avcılar İlçe Teşkilatı’nda konu ile ilgili basın açıklaması bugün İlçe Başkanlığı’nda yapıldı.

İlçe Başkanı Bayram Şenocak, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Sedat Ecin ile Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak, ‘Avcılarımızın iki yakasını birleştiriyoruz. Hizmetimiz hangi görüşe sahip olursa olsun, hangi partiye gönül vermiş olursa olsun Avcılarımız da yaşayan tüm halkımız için’ dedi.

Amacımız her konuda çözüm üretmek diyen Şenocak, ‘Bunun sonucunda; koordineli bir planlama ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar ‘da yaptığı Metrobüs son durağı, köprülü kavşaklar, üst geçitler, Firuzköy Bulvarı ve sahil düzenlemesi gibi önemli çalışmaların yanında yer alacak olan Reşitpaşa-Kuruçeşme alt geçit projesi ile birlikte, Avcılar’a değer katacak hizmetlerine devam ediyor’ diye konuştu.

Şenocak sözlerini şöyle sürdürdü;

‘Avcılar’ın Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi ile Gümüşpala Mahallesi Kuruçeşme Caddelerini D-100 Karayolu altından birbirine bağlayacak olan alt geçit çalışması başlıyor.Yıllardır yapılması planlanan fakat hukuki sorunlar nedeniyle bir türlü başlanamayan alt geçit projesi, AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı’nın takipçisi olarak göstermiş olduğu gayretlerle, İBB tarafından hayata geçiriliyor. Daha önceden İBB tarafından yapılan, Ambarlı ve Sahil yolu göl tarafı kavşakları ile birlikte, Avcıların trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Reşitpaşa-Kuruçeşme alt geçidi, hem araç yoğunluğunu, tek bir noktadan farklı tali yollara dağıtarak azaltacak hem de Avcıların iki yakasında bulunan Merkez, Denizköşkler ve Gümüşpala Mahallelerini birbirine bağlayacak.’

Şenocak, ‘Bu süreçte bize her türlü desteği veren, başta İBB Başkanımız Kadir Topbaş olmak üzere, Avcılardan sorumlu Milletvekilimiz Hakan Şükür, İstanbul İl Başkanımız Aziz Babuşcu, İBB grup başkan vekilimiz Ergün Turan ve konuyla ilgili komisyonda görev alan İBB yetkililerimize, gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.