BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.401,23
HABER /  GÜNCEL

Avcılarda 6 oyun sahnede

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi Ebru Gümüş yönetmenliği’nde geçen hafta sonu tam 6 oyun sahneye koydu.

Abone ol

Avcılar halkı Cumartesi Pazar 3’er oyun izleyerek keyifli bir hafta sonu geçirmenin tadını çıkardı. Çocuklarının kolundan birçok veli havanın güzel olmasına bile aldırış etmeden Barış Manço Kültür Merkezi’nin yolunu tuttu.

“Renkler Cumhuriyeti, Müzikli Kent, Pofla Paf, Düşüne Taşına, Yıldız Tarihi ve Mutsuz Prenses” adlı oyunları sergileyen birbirinden maharetli tiyatrocular ise izleyenlere parmak ısırttı. Ebru Gümüş’ün yönetmenliğindeki oyunlara Avcılar haklıda büyük ilgi gösterdi.

Tiyatrocuların performansı vatandaşları memnun ederken bu güzel havada tiyatroyu tercih eden vatandaşlara teşekkür ise Kültür Merkezi Müdürü Taner Çetin’den geldi. Taner Çetin, “Bizler gücümüzü sizden alıyoruz. Bu oyunların hazırlanmasına ve sizlere sunulmasındaki en büyük pay sahibi ise Belediye Başkanımız Mustafa Değirmencidir” dedi. Değirmenci’ nin adının anons edilmesiyle salondan alkış tufanı koptu.

Taner Çetin, “Bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz. Lütfen bizi yalnız izlemeye devam edin” dedi.
Bu sezon 6 ayrı oyuna imzasını atan Ebru Gümüş ise, kursiyerlerin başarı grafiğinin her geçen gün artmasının kendilerine olan güvenden kaynaklandığını belirterek, “Bizler elimizden geleni yapıyoruz. İnanılmaz oyunlar çıkarıyoruz. Amacımız Dünyamızı ve Türkiye’mizi temiz tutmak. İnsanlığına hizmet vermek. Oyunlarımızda doğa, sevgisini, insanların birlikte mükemmel bir hayat sürmesi için mesajlar veriyoruz. Çocuklarımızı tüm Avcılar’ daki vatandaşlarımızın izlemesini istiyorum. Bu fırsatı asla kaçırmasınlar” şeklinde konuştu.